Türkiye Spor Toto 3. Lig 1. Grup da  2014 – 2015 futbol sezonunun ilk maçında Niğde Belediye Spor deplasmanda galip gelmeyi başardı.

Spor Toto 3. Lige çıkan Niğde Belediye Spor sezonun ilk maçında Ankara Adliye Spor ile Ankara Keçiören Bağlum Stadyumunda  16:30 karşılaştı.


Niğde’de karşılaşmayı izlemeye  giden taraftarların yanında  Ankara’daki Niğdelilerin de büyük ilgi gösterdiği karşılaşmada  ilk yarıda orta saha oyuncusu Mustafa Taşkın’ın golü ile 1-0 öne geçen Niğde Belediye Spor  ilk yarıyı galip tamamladı.

Maçın 2. Devresinde her iki takımın mücadelesinde gol gelmeyince karşılaşma Niğde Belediye Spor’un 1 – 0 ‘lık üstünlüğü ile tamamlandı.

Eser Kardeşler’in teknik direktörlüğündeki Niğde Belediye Spor  Ankara deplasmanından aldığı  galibiyet ile 3. Lige iyi  bir başlangıç yapmış oldu.

Hakem: Celal Bayraklı

Niğde Belediye Spor

Teknik Direktör : Eser Kardeşler

Niğde Belediye Spor’un Futbolcular ı: Cihan Şentürk, Burak Akyıldız, Murat Demirezen, Fatih Durak, Abdulkadir Korkut, Ömer Kabaca, Aykut Turan, Oğuzkan Telci, Erdi Balcı, Mustafa Taşkın ve Abdulkadir Kaplan’dan oluştu.

Ankara Adliye Spor 

Teknik Direktör : Sadullah Acele

Ankara Adliye Spor Futbolcuları:  Fahri Bağlı, Hüseyin İbiş, Harun Torun, Murat Serbest, İsmail Sevindi, Oğulcan Dinç, Murat Almış, Turan Yılmaz, Fatih Uyar ve  Ali Yakup ‘dan oluştu. 

Editör: TE Bilişim