Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Niğde Belediyespor'lu futbolcuları taşıyan otobüs, Batman Petrolspor ile yarın oynayacağı maç öncesi idman dönüşünde yaşı küçük çocuklar tarafından taşlı saldırıya uğradı. Saldırıda otobüs şoförü ile kaleci Cihan Şentürk yaralandı.


Alınan bilgiye göre, yarın 16 Mayıs Şehir Stadı'nda Batman Petrolspor ile oynayacağı maç öncesi Türkiye Petrolleri (TP) tesislerinde idman yapan Niğde Belediyespor kafilesi tesisten çıktıktan sonra Akyürek Mahallesi'nde Harun Koç yönetimindeki 51 HD 212 plakalı otobüs yaşı küçük çocukların taşlı saldırısına uğradı. Saldırı sonucu takımı taşıyan otobüsün camları kırılırken, taşların isabet ettiği kaleci Cihan Şentürk ve otobüs sürücüsü Harun Koç yaralandı. Kaldıkları otele dönen Niğde Belediyespor takımı polise haber vererek güvenlik önlemi alınmasını istedi. Taşlı saldırı sonucu çeşitli yerlerinden yaralanan kaleci Cihan Şentürk ve otobüs sürücüsü Harun Koç tedavi altına alınmak üzere özel araçla Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 


Saldırı olayı ile ilgili olarak gazetecilere açıklama yapan Niğde Belediyespor Kulüp Başkanı Yakup Yerlikaya, "Takım idman sonrası sahadan ayrılırken yolun sağ tarafından 16-17 yaşlarında kendini bilmez 4-5 genç tarafından taşlı saldırıya uğradı. Şoför ve kaleciye taşlar isabet etti. Kalecimizde ufak tefek sıyrıklar var" dedi.


Editör: TE Bilişim