Bu hafta sonu  3. Lig Temsilcilerimizden Niğde Belediye Spor ve Bal Ligi temsilcimiz Azatlı Spor’un maçları vardı.

 

Bu hafta Cumartesi Günü Spor Toto 3. Lig 3. Grup da Niğde Belediye Spor  - Tavşanlı Linyit Spor ile karşılaştı. Ligin maç eksiği ile 3. Sırasında yer alan Niğde Belediye Spor , ligin son sıralarındaki Tavşanlı Linyit Spor ile karşılaştı. Maçta baskılı oyuna rağmen berabere kalan Niğde Belediye Spor önemli bir puan kaybetti.

Ligde güzel sonuçlar alan Niğde Belediye Spor’un Tavşanlı Linyit Spor ile  1 – 1 berabere kalması taraftarları üzdü.

AZATLI SPOR  - ÇANKIRI BELEDİYE GK BOR İLÇESİNDE KARŞILAŞTI

Bölgesel  Amatör Lig 6. Grup da 2. Hafta karşılaşmalarına Bor 100. Yıl Stadyumunda devam edildi.  BAL Liginde mücadele eden  takımlardan Azatlı Spor  ile Çankırı Belediye Gençlik Kulübü Spor bugün karşılaştı.

Ligin ilk haftasında Yeni Altındağ Spor’a 4-0 lık bir skor ile mağlup olan Azatlı Spor bu hafta ilk puanını alma hedefi ile maça çıktı.

Bor 100. Yıl Stadyumunda oynanan karşılaşmayı bir çok Azatlı Spor taraftarı izledi.  Maçın 6. Dakikasında Çankırı Belediye GK. ‘nin siyahi oyuncusu ilk golü attı. Çankırı Belediye Spor’un daha etkili oynadığı maçta 27. Dakika da frikikten 2. Golü bulan Çankırı Belediye Spor  ikinci gölden 5 dakika sonra kalesinde yine frikikten gol yedi.  36. Dakika da Azatlı Belediye Spor’un mutlak bir golü ofsayt gerekçesi ile verilmedi.  İlk 45 dakikanın son saniyelerinde Azatlı Spor 2. Golü atarak umutlu şekilde soyunma odasına gitti. Ancak 2. Yarıda Çankırı Belediye GK’nin 2 golüne engel olamayan Azatlı Spor ligin ikinci maçından da kalesinde 4 gol görerek ligin son sırasında yer aldı.

Niğde’nin Bal ligindeki temsilcisi Azatlı Spor gelecek hafta Kayseri Yol Spor ile deplasmanda karşılacak.

Haber: Selim GÖKEL
Video: Fatih ÖZATA
Foto : Bilal MERT

VİDEO İÇİN TIKLAYIN


Haber-Foto-Video İZİNSİZ ALINAMAZ

http://www.borhaber.net/spor/nigde-belediye-berabere-azatli-spor-4-yedi-h18047.html

Posted by Bor Haber on 4 Ekim 2015 Pazar
Editör: TE Bilişim