Tekerlekli Basketbol Bölgesel C Grubunda yer alan temsilcimiz Niğde Bedensel Engelliler Spor Kulübü evinde Eskişehir Bedensel Engellileri konuk etti.Temsilcimiz Niğde Bedensel Engelliler Spor Kulübü son iki haftada bir galibiyet bir mağlubiyet almıştı.

Haber-Foto : Enes Can Özmen

Evinde karşılaştığı Eskişehir Bedensel Engelliler'i resmen ezdi. Maça iyi başlayan temsilcimiz maçın ilk çeyreğinden itibaren farkı açmaya başladı.Maçın ilk yarısını temsilcimiz Niğde Bedensel Engelliler Spor Kulübü 40-15 skor ile önde kapattı. Maçın İkinci devresinde ise temsilcimiz farkı açmaya devam etti.

Maçı Niğde Bedensel Engelliler Spor Kulübü 85-36'lık skorla maçı kazanmayı bildi.Güçlü rakibine 49 sayı fark atan temsilcimiz grubunda iddialı bir konuma geldi.Niğde Bedensel Engelliler Spor Kulübünde Razaman Büyüksaraç 34 sayı ile takımın en skorer ismi olurken Barış Özbaki 24 sayı ve  Enver Özdemir 16 sayı ile skora katkı yapan oyuncular oldu.

Niğde Bedensel Engelliler Spor Kulübü Hocalarından M.Akif Zeren : Takımımız bugün savunmada ve hucumda iyiydi bizim için antreman maçı gibiydi bu maç bizim için Konya maçı öncesi antreman oldu. Hedefimiz grupta ilk 3 sırada yer alıp ligden çıkmayı hedefliyoruz. Grubumuzda önemli bir yerderiz evimizde ki maçları kazanıyoruz bu performansımızı deplasmanlarda da gösterirsek daha iddialı olacağız.Her maç bir oyuncumuzun faktörü ortaya çıkıyor her maçta farklı bir oyuncumuzun sorumluluk alması bizi sevindiriyor. 

Temsilcimiz haftaya Konya deplasmanında Konya Bedensel Engelliler takımı ile karşı karşıya gelecek.


Editör: TE Bilişim