Niğde Anadolu Çekilme Dilekçesini TFF'ye Verdi. Niğde Anadolu FK'nın şehrin merkezindeki tesislerinde depremi yaşayan futbolcuların şehri terk ettiği ve 4 futbolcunun da hafif yaralandığı açıklanmıştı. Niğde Anadolu FK, ligden çekilme dilekçesini verdi, fakat TFF bu talebe olumlu yanıt vermedi

Niğde Anadolu FK Teknik Direktörü Algun Erdem, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Biz lige odaklanmışken oluşan bu korkunç depremlerden birkaç gün önce aşırı kar yağışı nedeniyle maçımız ertelenmişti. Depremle birlikte oyuncularımızdan 2'si hariç tamamı tesislerde kalamayacak psikoloji içine girdi, tesisi ve şehri terk etti. Tesisimizde depremin oluşturduğu ciddi hasar var, duvarlar ve kolonlar çatladı" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın pilot takımı

Bilindiği üzere, Niğde Anadolu Futbol Kulübü, aynı zamanda Süper Lig ekibi Galatasaray'ın da pilot takımı olarak 3. Lig'de mücadele ediyor. Niğde Anadolu FK ligde bu sezon 20 maç sonunda 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 14 mağlubiyetle 10 puan topladı ve son sırada yer aldı.

Ülkemizde yaşanan deprem felaketinden etkilenen spor kulüpleri arasında yer alan Niğde Anadolu FK, ligden çekilme dilekçesini verdi. Fakat TFF bu talebe olumlu yanıt vermedi.

Futbolcular tesislerden ayrıldı, teknik heyet evlerine döndü. Niğde Anadolu FK yönetimi TFF’ye bir mektup yolladı. OHAL bölgesi dışındaki ligden çekilme talepleri yeniden görüşülecek. Niğde Anadolu FK’nın son talebine ise TFF olumlu olarak dönmedi.

YENİ BİR GÖRÜŞME YAPILACAK.

Bu taleplerin üzerine TFF yeniden bir görüşme yapmaya karar verdi. OHAL bölgesi dışındaki takımlar için şu an net karar vermeyen TFF'ye Niğde'den tepki var.

Okul Sporları Halk Oyunları Yıldızlar Karma Müsabakaları Sona Erdi Okul Sporları Halk Oyunları Yıldızlar Karma Müsabakaları Sona Erdi

Editör: TE Bilişim