TFF 3 lig 3 grupta mücadele eden Galatasaray’ın pilot takımı Niğde Anadolu FK kendi saha ve seyircisi önünde, kendisi gibi düşme potasında yer alan Tepecikspor’a 2-1 yenilerek ligin dibine demir attı.

Niğde Belediyespor Adım Adım Şampiyonluk Yolunda Niğde Belediyespor Adım Adım Şampiyonluk Yolunda

TFF 3. 3. Grupta mücadele eden Niğde Anadolu FK, 10. hafta maçında bir kaç oyuncusundan eksik çıktığı maçta kendisi gibi düşme potasında bulunan Tepecikspor ile kendi evinde NÖHÜ stadında karşılaştı. Maçın ilk yarısında Tepecikspor 13. dakikada Erçağ'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golle az da olsa oyundan düşen Anadolu FK bulduğu fırsatları değerlendiremedi ve İlk yarı 1-0 Tepecikspor'un üstünlüğü ile sona erdi.


Maçta ikinci yarıda oyuna daha baskın başlayan Niğde Anadolu FK aradığı golü 52. dakikada Yussfhan ile buldu ve maç 1-1 oldu. Golden sonra iki takım da golü aradı ve 71 dakikada Volkan Keskin attığı golle Tepecikspor'u öne geçirdi ve durumu 2-1 yaptı. Golden sonra oyundan düşen Niğde Anadolu FK bir varlık gösteremedi ve düşme hattındaki en yakın rakibine karşı maçı 2-1 kaybederek altın değerlinde bir 3 puan kaybetti. Bu sonuçla Niğde Anadolu FK 3. Ligde henüz galibiyet alamayan tek takım olarak 3 puanla son sıradaki yerinde kaldı. Anadolu FK ile düşme hattında bulunan son 4 takım arasındaki puan farkı 6'ya çıkarken, gelecek için şimdiden korkulu rüya görmeye başladı.

Editör: TE Bilişim