TFF 3. Lig üçüncü grupta mücadele eden temsilcimiz Niğde Anadolu FK, ligin sekizinci haftasında kendi gibi ligin son sıralarında yer alan Artvin Hopaspor ile kendi evinde Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kampüs stadyumunda karşı karşıya geldi.

Yeni Teknik Direktörü İskender Eroğlu ile birlikte kötü gidişe dur demek ve çıkış yakalamak için sahaya çıkan Niğde Anadolu FK, karşılaşmaya kötü başladı. Konuk ekip karşılaşmanın 11’inci dakikasında Mehmet Aytemiz’in attığı golle 0-1 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmayınca konuk ekip Artvin Hopaspor soyunma odasına 1-0 önde girdi.

Niğde Belediyespor 3. Ligde Niğde Belediyespor 3. Ligde


İkinci yarının hemen başında 47’inci dakikada Mehmet Aytemiz’in kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetmesiyle temsilcimiz 0-2 geriye düştü. Farkı azaltma için mücadele eden temsilcimiz Niğde Anadolu FK karşılaşmanın 89’uncu dakikasında Taner Yılmaz’ın kaydettiği golle farkı bire indirse de, kalan kısa zamanda başka gol olmayınca maçı 1-2 kaybetti.


Bu sonucun ardından Niğde Anadolu FK sekizinci maçında beşinci yenilgisini alırken, henüz galibiyetle tanışamadı. Aldığı 3 beraberlik ile 3 puan toplayan temsilcimiz ligin son sırasında yer alıyor.

Editör: TE Bilişim