Gerçekleştirilen ziyarete; Niğde 51 Masterler Kulüp Başkanı  Atilla Tasalı, Anadolu Masterler Dostluk Federasyonu Başkanı Seyit Ahmet Buğdaycı, UMVK İcra Kurulu Başkanı İdris Gündoğan, Antrenör  Murat Turhan, takım oyuncusu Vali Yardımcısı Cemil Kılınç ve takımın kalecisi Zafer Sezgin katıldılar.  

19 Mayıs’ta Antalya’da gerçekleştirilen Futbol şöleni ile ilgili  Vali Yılmaz Şimşek’e bilgi veren Kulüp Başkanı Atilla Tasalı, “37 takımla düzenlenen 19 Mayıs Futbol şöleni turnuvasında Niğde 51 Masterler takımının Konfederasyon kupası şampiyonluğunun yanı sıra, en iyi kaleci ve en iyi teknik direktör ödülünün de sahibi olduğu ve 19 Mayıs haftasında kazanmış oldukları kupayı ise Niğdeli gençlere armağan ettiklerini belirtti. 

Konuşmasının sonunda ise Niğde 51 Masterler Futbol Kulübü Başkanı Tasalı, Vali Yılmaz Şimşek’e kendilerine vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.  

Korfbol il Birinciliği Müsabakaları tamamlandı Korfbol il Birinciliği Müsabakaları tamamlandı

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yılmaz Şimşek ise kulüp yönetimini ve oyuncularını tek tek tebrik ederek Niğde 51 Masterler Futbol takımına başarılarının devamını diledi.  

Editör: TE Bilişim