Niğde Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Genel Müdürlüğünce Ülke genelinde Nerede Hareket Orada Bereket sloganıyla 81 ilde yapılan Kış etkinliklerinin kapanışı Yaz etkinliklerinin başlangıcını temsilen 5 Şubat sentetik futbol sahasında spor etkinlikleri gerçekleştirildi.



 28.04.2013 Pazar günü gerçekleşen spor şenliği Hükümet Meydanından başlayan ve 5 Şubat Sentetik futbol sahasında biten halk yürüyüşüyle başladı.


Spor şenliği hakkında Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü  Harun Turhan bir konuşma yaptı. Turhan “Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde “Nerede Hareket Orada Bereket” sloganı ile gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizin amacının 7’ den 77’ ye tüm vatandaşlarımızın sağlıklı bir yaşam sürdürebilmelerini sağlamak olduğunu belirterek uzman antrenörlerimiz eşliğinde bütün vatandaşlarımızı spor tesislerimize bekliyoruz dedi.


Spor şenliği halk yürüyüşü, Atletizm bayrak yarışı, Penaltı atışları ve Bisiklet, Boks, Cimnastik gösterilerinin yapılmasının ardından sona erdi. 



Editör: TE Bilişim