Toplamda 62 kişiden oluşan kamp kadrosunda 50 sporcu, 11 çalıştırıcı ve masörden oluşuyor. Milli takım bardosunda yıldızlar, gençler ve kategorisinde yarışan sporcular bulunuyor. ve çalıştırıcı, İşitme Engelliler Milli Takımının başarısı için ter döküyor. Teknik direktörlüğünü tecrübeli çalıştırıcı Rüstem Koyuncu’nun yaptığı ekipte serbest stilde; Zahir Şahin, Ahmet Özak, Abbas Eker, Fatih Yavuz bulunuyor.

 Mayıs Ayı basında İran’da yapılacak olan dünya şampiyonasına yoğun bir tempoda hazırlanmaya devam eden milli takım kadrosu, takım halinde grekoromen ve serbest stilde Dünya Şampiyonluğunu hedefliyor. Ankara’da yapılan Türkiye Şampiyonasında başarılı olan sporcular 2. kampa da çağrıldılar. Milli takım Demirkazık Kamp Eğitim Merkezinde çalışmalara günde yine çift antrenman ile başladı.

Çok sayıda şampiyon sporcu, antrenör ve Demirkazık Kamp Eğitim Merkezinin Milli Takımın başarışı için özveri ile ter döküyor.Grekoromen sitilde ise; Temel Yaşar, Ayhan Kızılay, İlyas Peker, İsmail Göze ve Mesut Zehir görev yapıyor. Milli takım masörlüğünü ise Mehmet Can yapıyor. İşitme Engelliler Milli Takımı Teknik kadrosunda yer alan antrenörler, yıllarca Güreşe hizmet etmiş tecrübeli isimler.

Teknik ekip sorumlusu Rüstem Koyuncu: “Niğde Demirkazık’ta 2. kampımızı yapıyoruz. Niğde kampından sonra, son kampımızı Ankara’da yapacağız. amacımız, İran’da yapılacak Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi zirvede yer almasını sağlamak” dedi.
Editör: TE Bilişim