Niğde Mevlana Ortaokulu 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında öğrencileri ile katıldığı spor faaliyetlerinde 58 madalya kazandı.

Niğde Mevlana Orta Okulu 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında okul sporlarında 8 dalda faaliyete katılırken, yapılan müsabakalarda Futsal yıldız erkeklerde il birinciliği, Futsal yıldız kızlarda il ikinciliği, Futsal küçük kızlarda il ikinciliği, Güreşte 3 öğrenci il birinciliği ve 1 öğrenci il ikinciliği, Taekwondo yıldız erkekler il ikinciliği, Yüzmede il  ikinciliği ve il üçüncülüğü olmak üzere toplamda 58 adet madalya kazandı.

MÜDÜR ADNAN GÜMÜŞ’TEN AÇIKLAMA VE TEBRİK

Mevlana Ortaokulu Okul Müdürü Adnan Gümüş yaptığı açıklamada ; “Okulumuzda akademik başarının yanında kültür sanat, spor, edebiyat alanlarında da ciddi çalışmalar yapıyoruz. Bunun da meyvelerini topluyoruz. Bu sene birçok alanda okul sporlarına başvuru yaptık. Bu başarıların elde edilmesinde öğrencilerin çalışması, disiplini, beden eğitimi öğretmenlerimizin özverili çalışmaları oldukça etkili olmuştur. Okulumuzda 90 tane lisanslı sporcu bulunmaktadır. Önümüzdeki yıl lisanslı öğrenci sayısını en az 150 öğrenciye çıkarmaya hedefliyoruz. Bu gibi başarılarla ön plana çıkmış olan okumuzu önümüzdeki yıllarda da aynı azim ve çalışma prensibiyle daha iyi noktalara taşıyacağımıza yürekten inanıyorum. Öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Niğde Belediyespor 3. Ligde Niğde Belediyespor 3. Ligde

Editör: TE Bilişim