Niğde Okul Sporları Yıldız Kızlar Masa Tenisi Müsabakaları’nda, Çiftlik İlçesini temsil eden Ovalıbağ Hasan Süleyman Filibeli Ortaokulu öğrencileri; Nedime ÖZTÜRK, Dilara Nur YILMAZ ve Derya BALAK İl birincisi olmuşlardır. Öğrencilerimiz Mart ayı içerisinde Aksaray’da yapılacak olan Bölge Şampiyonası’nda İlimizi temsil edeceklerdir.

Öğrenciler Beden Eğitimi Öğretmenleri Yusuf BUDAK ve Okul Müdürü Fatih ŞAHBAZ eşliğinde, İlçe Kaymakamı Mustafa DİNÇ’i ziyaret ederek, başarılarını paylaştılar. İlçe Kaymakamı Sayın Mustafa DİNÇ, ilçede her tür sportif ve sosyal faaliyetleri desteklediklerini. Bu tür başarıları duyduklarında da İlçe adına çok sevindiklerini belirttiler. Ayrıca Kaymakam Bey başarılı olan bu okulumuza yeni bir tenis masası sözü verdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfi DOĞAN’da, öğrencilerin, Aksaray’da yapılacak karşılaşmalarda da İlimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandıklarını belirtti.

Alınan şampiyonlukla ilgili açıklama yapan Ovalıbağ Hasan Süleyman Filibeli Ortaokulu beden eğitimi öğretmeni Yusuf BUDAK, "Öğrencilerimiz turnuvalara hazırlık sürecinde çok çalıştılar. Okul sonrası yoğun ve sıkı antrenmanlarla müsabakalara hazırlandılar ve emeklerinin karşılığını da il birincisi olarak elde ettiler." dedi. Öğrenciler, Beden Eğitimi Öğretmenleri Yusuf BUDAK antrenörlüğünde, Bölge Şampiyonası hazırlıklarına başlamış bulunmakta ve İlimizi en iyi şekilde temsil etmek, yeni şampiyonluklar kazanmak için antrenmanlarını sürdürmekteler.  

Editör: TE Bilişim