Mahmut Kılıç Olimpiyat Oyunlarına İddialı Hazırlanıyor

 

 

İşitme Engelliler atletizm gülle atma dalında milli takım antrenörü Niğde Üniversitesi BESYO öğretim görevlisi Mahmut Kılıç’ın antrenörü Sedef Kurt Olimpiyat oyunları milli takım kampı hazırlıkları hakkında bilgi verdi.

 

 

Sedef Kurt, “İşitme Engelliler Federasyon Başkanlığının 2013 yılı kapsamında; 25-04 Ağustos 2013 tarihlerinde Bulgaristan’ın başkenti Sofya kentinde yapılacak İşitme Engelliler Yaz Olimpiyat oyunlarına hazırlık amacı ile İlimiz İşitme Engelli Milli Atleti Mahmut Kılıç 25 Temmuz  04 Ağustos 2013 tarihleri arasında Ankara Yıldırım otelde yapılan Milli Takım hazırlık kampının yoğun ve verimli geçiyor.

 

 

Daha önce Avrupa şampiyonu ve Dünya 3. Olimpiyat 2. olan Mahmut Kılıç’ın hedefi Ağustos ayında Sofya’da yapılacak olan işitme engelliler olimpiyat oyunlarından Niğde’mizin spor tarihinde olmayan ilk Altın madalyasını kazanmak istediği ve ilimizde ilklere imza atan ilkleri başaran sporcumuz Olimpiyat oyunlarında bir ilki daha gerçekleştirmek istiyor. Bunun için çok iyi çalışıyoruz. Mahmut kendine inanıyor ve güveniyor bu madalyaları kazanacak güç ve performansa sahip tek isteğimiz herkesin bizlere destek olması şuana kadar destek veren herkese çok teşekkür ederim Ayrietten bizden desteğini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhana Teşekkür ederiz” dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim