Bor’da spor ve sporculara destek verilmesi gerekliliğine inandığını ve buna imkânı olan herkesin kayıtsız kalmamasının gerekliliğinin altını çizen Ömürpen Şekerspor Başkanı Lütfü Ede; “Ömürpen Şekerspor’a gösterilen sevgi ve desteğin günden güne yoğun bir şekilde artması bizleri şevklendirmektedir. Artan seyirci desteğinin başarılarımızda katkısı tartışılamaz. Bu desteğin rakip takımlarla yapacağımız deplasman maçlarında da sürdürülmesi Niğde’li hemşerilerimizin spor’a destek ve sahip çıkıldığının en güzel örneği olacaktır. Herkesi desteğe bekliyoruz. Bu takım çalışmaları içerisinde sporu ve sporcuyu desteklemek ve tanıtmak amacıyla web sitesi www.omurpenborsekerspor.org yayın hayatına girdi. Bundan böyle çalışmalarımızı buradan takip edebileceksiniz” dedi.

AMACIMIZ, ÇOCUKLARIMIZI SPORLA TANIŞTIRMAK...

Ömürpen Şekerspor Başkanı Lütfü Ede; İkisi birbirine çok yakışıyor, birbirlerini tamamlıyorlar. Ömürpen olarak bu iki güzelliği buluşturmak, bir arada tutmak için yola çıkmış bulunuyoruz” Ama daha yolun başındayız; alacağımız, almamız gereken çok uzun bir yol var, biliyoruz. Bu uzun yolu çabuk kat etmek için de bütün enerjimizi, birikimimizi sarfediyoruz. İlçemizin örnek gösterilecek, gıpta edilecek bir voleybol takımına kavuşması için yoğun çalışmalar yapıyoruz. Hedefimiz salt üst liglere çıkmak değil, nasıl olsa bir gün başaracağız. Baş amacımız gençlerimizi, aydınlık yüzlü çocuklarımızı sporla tanıştırmak. Onları spor ve voleybolun ilkeleri ile de eğitmek. Voleybol sayesinde bir tek çocuğumuzun bile geleceğini kurtarırsak, kendimizi görevini yapmış, mesut ve bahtiyar sayacağız. Biz böyle düşünüyoruz” dedi.

ÖMÜRPEN'İN KARAKTERİNDE BAŞARISIZLIK YOK...

Ömürpen Şekerspor Başkanı Lütfü Ede; “Alacağımız tedbirlerle daha güçlü, Bor’a gelen her takımın çekineceği bir ekip olacağız. Bugünden yarına olmayacak, ama olacak. Çünkü Ömürpen’in karakterinde başarısızlık yok. Bununla beraber, Borlu hemşerilerimizin desteğine ihtiyacımız var. Kızlarımızı sahada sonuna kadar destekleyelim. Onlar yalnız hissetmesin. Birlikten kuvvet doğar, doğacaktır da” dedi.



Editör: TE Bilişim