Başkan Şahin'den KOP İdaresi’ne ziyaret.


 Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Metin Şahin, KOP İdaresi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu’nu makamında ziyaret etti.



Avrupa Tekvando Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Balkan Ülkeleri Tekvando Birliği Başkanı da olan Metin Şahin, spor ile kalkınmanın birlikte düşünülmesi gerektiğini söyledi. Kalkınma olmadan sporun da gelişemeyeceğini vurgulayan Başkan Şahin, “KOP Bölge Kalkınma İdaresi’nin ve Başkanımızın çalışmalarını yakından izliyorum. Kalkınma ile spor yakından alakalıdır. Bütün kurumlarımızla koordinasyon içinde çalışmaya, bölgenin ve sporun gelişmesinde üzerimize düşeni yapmaya hazırız” diye konuştu.

KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: “Sadece ülkemizde değil, dünyada bizi temsil eden ve bölgemizin gururu olan Başkanımızı kurumumuzda görmekten mutluluk duyuyorum. Kalkınma ile spor birlikte büyüyecek ve ne kadar kalkınırsak o kadar da sporda başarılı olacağız. Konya, Aksaray, Niğde, Karaman’dan oluşan KOP Bölgesinde sporu ve tekvandoyu yaygınlaştırmak için Federasyonumuzla birlikte çalışmalar yaparak bölgemizin büyük organizasyonlara ev sahipliği yapabileceğine inanıyorum.”

 

Editör: TE Bilişim