Kayra Spor Kulübü sporcusu Cüneyt Koçak, Ülkemizi 13-17 Mart 2013 tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak olan Dünya Şampiyonasında Temsil edecek.



27 Şubat -3 mart tarihleri arasında Antalya’nın Alanya ilçesinde yapılan Muay thai (Tayland Boksu) Türkiye Şampiyonasında 42 kg. da Gençler kategorisinde Türkiye şampiyonu olarak ilimiz spor tarihinde bir ilki gerçekleştiren Kayra Spor Kulübü sporcusu Cüneyt Koçak, Ülkemizi 13-17 Mart 2013 tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak olan Dünya Şampiyonasında Temsil edecek. Cüneyt Koçak şampiyona hakkında “ ilimiz Spor Tarihinde bir ilki gerçekleştirmek hem Hocam Sayın Halil İbrahim Koçak için hem de benim için gurur verici. Fakat artık omzumuzda 70 milyonun yükü var ben artık Türkiye’yi temsil edeceğim için mutluyum. Allah nasip ederse hem ülkemiz tarihinde bir ilk olacak 42 kg.da dünya Şampiyonluğunu hem ülkemize hem ilimize kazandırmak istiyorum” dedi. Kayra Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Halil İbrahim Koçak şampiyona hakkında “ Sporcumuzu Dünya Şampiyonasına Antrenman olarak en iyi şekilde hazırladık.


Milli Forma altında ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Spor kulübümüz Kurulalı 1 yıl gibi kısa süre olmasına rağmen böylesine büyük bir başarıya imza atarak hem beni hem sporcum Cüneyt’i hem diğer sporcularımızı çok mutlu etti. Bizim spor kulübü olarak muay thai branşı , Niğde’de muay thai çalıştıran spor kulüpleri gibi ek branş değildir. Bizim için muay thai Ana branştır zaten başarımızda bunu tescillemektedir. İnşallah sporcum Dünya Şampiyonu olarak Ay yıldızlı bayrağımızı göklere çektirip istiklal marşını okutacağına yürekden inanıyorum. Niğde halkından beklentimiz sporcumuzdan duasını eksik etmemesi ve daha önce hiç Niğde ilinden göremediğimiz desteklerini bekliyoruz “ dedi.


Editör: TE Bilişim