Kredi ve yurtlar Kurumu Adana Bölge Müdürlüğü tarafından her yıl yapılan kurumlararası  Voleybol turnuvası bu yıl da yapıldı. Bölgeler ararası Voleybol turnuvasında ilimizi temsilen kızlarda Bor yurdu Erkeklerde Niğde yurdu birinci oldular.

 

 Edinilen bilgiye göre Kredi ve yurtlar Kurumu Eğitim Faaliyetleri çerçevesinde düzenlenen Voleybol turnuvasını Bölgeler arası turnuvada  Adana Bölge Müdürlüğünü temsil etmesi için Ceyhan da düzenlenen Yurtlar arası voleybol turnuvasına Adana, Mersin, Hatay, Osmaniye , Ceyhan , Niğde illerimizde bulunan kız ve erkek takımları katılmıştır. 17-18 mart 2012 tarihinde düzenlenen turnuva da kızlarda Bor Yurt Müdürlüğü, erkeklerde Niğde Yurt Müdürlüğü takımlarımız birinci olmuştur.

 

 Birinci olan takımlarımız Bölge Müdürlüğünü temsilen 30 nisan 6 mayıs 2012 tarihleri arasında Denizli  de düzenlenecek olan Bölgeler arası turnuvaya katılacaktır. Bu turnuvaya kuruma bağlı 20 bölge Müdürlüğü (kız-erkek) takımları katılacaktır.

 

 1-Adana, 2-Ankara , 3-Antalya, 4-Bolu, 5-Bursa  6-Denizli        7-Diyarbakır , 8-Edirne , 9-Erzurum, 10-Eskişehir 11-Gaziantep, 12-İstanbul, 13-İzmir14-Kayseri,15-Konya,16-Malatya, 17-Samsun, 18-Trabzon,19-Van, 20-Zonguldak

 


 

 



Editör: TE Bilişim