Kızılca Belediyespor Ulukışla Spor’u 4-0 farkla mağlup etti. Bu sonuçla 6. Haftada 15 puana ulaşan Kızılca Belediyespor, liderlik koltuğuna oturdu.

Kızılca Belediyespor Ulukışla Spor’u 4-0 farkla mağlup etti. Bu sonuçla 6. Haftada 15 puana ulaşan Kızılca Belediyespor, liderlik koltuğuna oturdu.

Niğde Amatör Ligi 6. hafta mücadelesinde Kızılca Belediyespor Ulukışla Spor’u Bor 100.Yıl Stadyumunda ki karşılaşma da 4-0 yendi. 15 puana ulaşan Kızılca Belediyespor, zorlu mücadele vererek liderlik koltuğuna otururken, Ulukışla Spor 1 puanla 9'uncu sırada kaldı.

Grubunda iddialı maçlar çıkartan Kızılca Belediye Spor'a galibiyeti getiren golleri ilk yarı:12. Dakikada Serkan, 25. Dakika da İsmail Turan, 41. Dakikada Burak Volkan ve İkinci yarı 85. Dakikada Serkan Eroğlan kaydetti.

Kızılca Belediyespor oyuncuları rakip takım Ulukışla Spor’a sahada baskın oyunuyla adam adama markajlı güzel farklı oyun sergiledi. Ulukışla Spor gol arayışlarını maç süresince devam ettirmesine karşın rakip takımın ceza sahasına ara atak topları Kızılca Belediyespor savunmasını aşıp gole erişemedi. Kızılca Belediye Spor maç öncesi hazırlık çalışmalarında sıkı ağırlıklı antrenmanlarının karşılığını müsabaka da buldu.

Antrenör Ahmet Avşar, müsabaka süresince takımını saha kenarında ki yerinden kolektif ekip oyunuyla orta sahada pres yapma ve ileri saha da hücum taktiklerinde hareketlilik ve savunmaya yönelik verdiği farklı oyun stratejilerine göre bir bütünlük çerçevesinde takımın hareketi ve saha üzerinde oyuncuların koordineli bir şekilde pozisyon değiştirmesi ile ortaya çıkan uyumlu takım oyunu adeta profesyonellikle göz doldurdu.

Antrenör Ahmet Avşar, müsabaka ile ilgili olarak açıklamasında; “Ekibimiz, grubunda disiplinli oyun ve başardığı farklı güzel galibiyetleriyle hedefi olan Liderlik ve ardından grup şampiyonluğuna odaklandık. Başarı tesadüf değil. 24 kişilik ekibimizle inşallah bu sorlu müsabakaları başaracağız. Ekibime güveniyor ve galibiyet coşkusunu birlikte paylaşacağımıza inanıyorum. Biz ve rakip takım Ulukışla Spor ile kardeş ve centilmenlik içinde geçen bir müsabakayı da galibiyetle sonlandırdık. Rakibimiz de mevcut performansı ile güzel oyun sergiledi. Maç öncesi iyi oynayan kazansın dedik ve gelen fırsatları değerlendirdik ve kazanan taraf biz olduk. Ulukışla Spor takımı yöneticileri, oyuncuları ve taraftarlarını kutluyor ve teşekkür ederiz. Diğer müsabakalarında başarılar dileriz. Mücadele, bizim ekibin 4-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Bor Beğsan Market ve As Oto Galeri ailesine bizlere forma sponsorluğu destekleri için teşekkür ederiz. Bugünkü galibiyetimizi Bor Beğsan Market ve As Oto Galeri ailesine hediye ederiz.

Futbolculardan Anlamlı Mesaj

Futbolcular karşılaşma öncesi ellerinde 'İyi ki Varsın Öğretmenim' yazılı pankartla sahaya çıktı. Futbolcuların bu anlamlı hareketleri taraftarlar tarafından ayakta alkışlandı.

Bizlere her zaman destek veren herkese Kızılca Belediye Spor adına teşekkür ediyorum.Sizlerin ilgi ve sevgilerinize layık olmaya çalışacağız.İyiki varsınız." ifadelerinde bulundu.

HAKEMLER:

Turhan BEYKE, M. Ali KARACA, Yusuf ŞAHLIOĞLU

Editör: TE Bilişim