Asım ve Zeynep Ecemiş İlköğretim Okulu Yıldız Futbol Kız Takımı Türkiye finallerine kalarak bir ilki gerçekleştirdi.

 

Asım ve Zeynep Ecemiş İlköğretim Okulu Yıldız Kız Futbol takımı Niğde ilinde birinci olduktan sonra 08–11 Nisan 2012 tarihinde Yozgat’ta yapılan Türkiye Kız Futbol Grup müsabakalarında grubunda derece elde etmiş ve Türkiye Yıldız Kız Futbol yarı final müsabakalarına katılma hakkı kazanmıştır.

 

Takımımız Hatay’ da 25–27 Nisan 2012 tarihleri arasında yapılan Türkiye Yıldız kızlar futbol yarı final müsabakalarında grubunu yine birincilikle tamamlayarak Türkiye’ de ilk 8(sekiz) takım içerisine girerek 14–16 Mayıs 2012 tarihlerinde yine Hatay’da yapılacak olan Türkiye yıldız kızlar futbol final Mücadelesine katılmaya hak kazanmıştır.

 

Takımımız, diğer bütün branşlar dahil, Niğde takımı olarak bölge finallerinden çıkarak Türkiye Finallerine kalma başarısını gösteren ilk takım olma özelliği taşımaktadır. Takımımız Türkiye Kız Futbol Finallerine kalarak ilimiz adına bir ilke imza attıklarını belirten Okul Müdürü İbrahim Eryiğit bu başarının kazanılmasında rol alan öncelikle takımımız teknik direktörü Olcay Babacan ve takım idari koordinatörü Fatih Ocak’a katkılarından dolayı teşekkür ederek sporcuları kutlayan Eryiğit Türkiye şampiyonluğu yolunda ilerlediklerini söyledi.

 

Hatay İlinde düzenlenecek şampiyona öncesi yeni atanan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan beyi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. İl Müdürü Harun Turhan şampiyona öncesi Asım ve Zeynep Ecemiş İlköğretim Okulu Yıldız Kız Futbol takımına başarı dileklerini sundu.        

 

Editör: TE Bilişim