Kick Bokscularımız Türkiye Şampiyonasından 3 Altın, 2 Günüş ve 1 Bronz madalya ile Niğde’ye döndüler.

 

Türkiye Kick boks federasyonu 2012 yılı faaliyet programında yer alan Minik, Yıldız bay bayan Türkiye Kick Boks Şampiyonası Aksaray İlinde  45  İlden 1450 sporcunun katılımı ile gerçekleşti. İlimizi temsilen Türkiye şampiyonasına katılan yıldız sporcularımız 3 altın, 2 gümüş 1 bronz madalya alarak şampiyonada en çok altın alan takım olmuştur.

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Kiçk boks İl temsilcisi Milli takım antrenörü Ali Kale Kick boks’ta yapmış olduğumuz çalışmaların semeresini sporcularımızın Türkiye şampiyonasında almış oldukları madalyalarla taçlandırdık. 2012 yılının İlimiz açısından kick boks’un altın yılı olarak geçtiğini belirtti. Kale; Hedeflerinin 2013 yılında başarılarının devamını Milli takıma sporcu vererek uluslar arası şampiyonalarda İlimizi ve Ülkemizi en güzel şekilde temsil etmek olduğunu söyledi. Kale şampiyonaya katılmamızda maddi manevi desteğini esirgemeyen Niğde Valimiz Sayın Âlim Barut, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mürsel Sevindik, Gençlik Spor kulüp Başkanı Dede Işık, Şahiner Spor kulüp Başkanı Bahar Şahiner Öke, Niğde Amatör fotoğrafçılar spor kulüp başkanı Mustafa Doğan Şahiner, Veteranlar spor kulüp Başkanı Lütfi Yılmaz, Özkan spor kulüp başkanı Ali Özkan, Kayra spor kulüp Başkanı Halil İbrahim Koçak,  emeği geçen antrenör ve sporculara teşekkür etti.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan İlimiz Kick boks takımını makamında kabul etti. Turhan; Türkiye şampiyonasından 3 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya alarak büyük bir başarıya imza attıklarından dolayı İl temsilcisi antrenör ve sporcuları tebrik etti. İlimizde kick boks branşında lisanlı 830 sporcu bulunduğunu bunların 185 tanesinin aktif olarak bu sporu yaptıklarını belirterek bu spora gönül verenleri çalışmalarından dolayı kutlayan Turhan sporcuların başarılarının devamını diledi.

TÜRKİYE KİCK BOKS ŞAMPİYONASINDA MADALYA ALAN SPORCULAR

1.Keziban Deniz Kesek 46 Kğ. Yıldız Bayan 1. Altın Madalya Veteranlar Spor Kulübü

2.Abdulkadir Cansu 54 Kğ. Yıldız Erkek 1. Altın Madalya Şahiner Spor Kulübü

3.Burak Biler 34 Kğ. Yıldız Erkek 1. Altın Madalya Gençlik Spor Kulübü

4.Fırat Dayan 40 Kğ.Yıldız Erkek 2. Gümüş Madalya Gençlik Spor Kulübü

5.Eyüp Kaan Ünlü 66 Kğ. Yıldız Erkek Gümüş Madalya PMYO Spor Kulübü

6.Cüneyt Koçak 42 Kğ. Yıldız Erkek 3. Bronz Madalya Kayra Spor Kulübü

 

 

Editör: TE Bilişim