Uluslar arası Atatürk Kupası Kick Boks Turnuvası Yapılacak.


Niğde Ulular arası Atatürk Kupası Kick Boks Turnuvası’nın 6’ncısı hafta sonu Cumartesi günü 5 Şubat spor salonunda yapılacak.


Kickboks İl Temsilcisi ve Kick Boks Milli Takım Antrenörü Ali Kale, İl temsilciliğinin 2012 yılı faaliyet programında yer alan 6. Uluslar arası Atatürk kupası Kickboks Turnuvası 14 Nisan 2012 Cumartesi saat 10.00 ‘da 5 Şubat Spor Salonunda başlayacağını belirtti.


Turnuvaya Azerbaycan, KKTC, İran ülkelerinin yanı sıra Türkiye’den Ankara, Adana, Antalya, Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay, Aksaray, Kayseri’den çok sayıda Kickboks sporcunun katılacağını kaydeden Ali Kale, Kick Boks sporunun Niğde’de gelişmesi ve Niğde’nin tanıtımı acısından önemi bulunan, Niğde’nin tek uluslar arası organizasyonuna tüm Niğde halkını davet ettiklerini söyledi.


 Ali Kale, Turnuvanın Niğde Valiliği ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün destekleri ile Özden Market’in ana sponsorluğunda, Özel Sungurbey Eğitim Kurumları, Şahiner Otel, Kazımbey Döner İskender ve Kebap Salonu, Osmanlı Pen, Edeler Pastanesi, Nihavent Kafe, Seel Ajans ve Seel Düğün Salonu, Barış Tur, Yom Medya ve Ajans Hizmetleri, Kalehan LTd. Şti., Kadeşh Travel, Can Gıda Sucuk Pastırma, Feyza Dijital Baskı ve Kelin Yeri Kokoreç Salonu’nun sponsorluğunda yapılacağını ifade etti. 


Turnuva için tüm hazırlıkların tamamlandığını hatırlatan Ali Kale, turnuvanın ana sponsoru Özden Market sahiplerine ve diğer sponsorlara katkılarından dolayı tek tek teşekkür ederek Turnuvanın başarılı geçmesini diledi.






Editör: TE Bilişim