Kick Boks Federasyonu Demirkazı Kamp Eğitim Merkezinde Kampa Girdi.

 

27 ağustos 8 eylül 2012 tarihleri arasında wako gençler dünya kick boks şampiyonası hazırlık kampı Demirkazık kamp eğitim merkezinde başladı kampa 12 antrenör,20 bayan sporcu ve 36 erkek sporcu olmak üzere 68 kişi katıldı.

 

 Baş antrenör İlyas ULUYILMAZ 08.15.eylül 2012 tarihleri arasında Slovakya’da yapılacak olan gençler kick boks dünya şampiyonası son hazırlık kampları olduğunu belirti Demirkazık kamp eğitim merkezine ilk defa geldiklerini yüksek rakımlı Demirkazık kamp eğitim merkezinin kendileri için çok faydalı olacağını belirtti.

 

İlyas  ULUYILMAZ,  4.cü defa Dünya şampiyonasında gençlerde ülkemizi temsil edeceklerini  bu yıl da  gençlerde semi contact, lıght contact ve full contact  branşlarında tam takım olarak 48  sporcu ilk defa katılıyoruz önceki yıllarda katıldığımız Avrupa ve dünya şampiyonalarında ülkemizin ne kadar güçlü olduğunu tüm dünya ülkelerine kanıtladık. sporcularımızın bu yılda başarımızı katlayarak dünya sıralamasında ilk üç dereceye gireceğimize ben ve antrenör arkadaşlarım canı gönülden inanıyoruz

 

Bu başarılarımız sayın federasyon başkanımız Salim KAYICI nın üstün gayret ve çalışkanlığı ile buralara gelmiştir. 28 Ekim 2012 Ankara da büyükler dünya şampiyonası 2013 Kasım ayı içerisinde de Antalya da büyükler dünya şampiyonasını alarak büyük bir başarıya imza atmıştır kendisine şükranlarımızı sunarız.

 

Son hazırlık Dünya şampiyonası kampımızda göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı Demirkazık kamp eğitim merkezi çalışanlarına teşekkür eder ilerdeki kamplarımızı da burada yapmak için çalışacaklarını belirtti.





Editör: TE Bilişim