Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil eden sporculardan Kezban Deniz Kesek, Tükiye 2.’si  Hüseyin Dayan ise Türkiye 3. ‘sü oldu.

 

Türkiye Kick Boks Federasyonunun 18-26 haziran 2014 tarihleri arasında Gaziantep ilinde düzenlemiş olduğu bay – bayan kick boks türkiye şampiyonası ilimizi temsilen sporcularımız Kezban Deniz KESEK türkiye 2. , Hüseyin DAYAN türkiye 3. Oldu.

 

Şampiyonaya katılan sporcularımız kick boks il temsilcisi ve milli takım antrenörü Ali Kale  nezaretinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun TURHAN’ı ziyaret etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun TURHAN ; Sporcularımızın başarılarını kutladı kick boks sporu ilimizde lokomotif sporlardan olduğunu söyleyerek, ilerde daha iyi sonuçlar almayı beklediklerini söyledi ayrıca İl Müdürlüğü bünyesinde ücretsiz kick boks kurslarının devam ettiğini dile getirdi.kick boks il temsilcisi ve milli takım antrenörü ali kale ; Desteklerinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Harun TURHAN’a ve Sporumuza Sahip çıkarak emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. 

Editör: TE Bilişim