K.K.T.C. ve Azerbaycan kick boks milli takımı Emniyet Müdürüne ve Gençlik Spor İl Müdürüne veda ziyaretinde bulundu.
 
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)  Kick Boks Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri ve Azerbaycan kick boks milli takımı Kick Boks Niğde İl Temsilcisi Milli Hakem Ali Kale ile birlikte, Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’ı ziyaret ederek bir süre görüştü.
 
         23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 91. yılı kutlama programı anısına Niğde Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 5. Uluslararası Ulusal Egemenlik Atatürk Kupası Kick Boks Turnuvasına katılan KKTC ve Azerbaycan kick boks milli takımı veda ziyareti kapsamında Gençlik ve spor il Müdürü Metin kaplan’ı makamında ziyaret ederek gösterdikleri misafirperverlik, yakınlık ve ilgiden dolayı teşekkür etti. Özellikle Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün bizlere tanımış olduğu imkânlardan dolayı Müdürümüz Metin Kaplan ve bizi Atatürk Kupası Uluslar arası Kick Boks Turnuvası’na davet eden Ali Kale’ye de çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.
 
        Gençlik Spor il Müdürü Metin Kaplan da konuşmasında, Kick Boks Milli takımı olarak 5. Uluslararası Ulusal Egemenlik Atatürk Kupası Kick Boks Turnuvası münasebetiyle düzenlemiş olduğumuz Atatürk Kupası Uluslar arası Kick Boks Turnuvasına katılarak davetimize icabet ettikleri için kendilerine teşekkür etti. Gençlik Spor il Müdürlüğü olarak kendilerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Dostluk, kardeşlik ve barış, işte sporun güzelliği budur” dedi. Karşılıklı olarak gerek dostluk, gerekse spor alanında güzel verim aldıklarını kaydeden Kaplan, “KKTC ve Azerbaycan milli takımlarına Niğde Valiliği Gençlik ve Spor Başkanlığı olarak bir katkımız olursa bundan mutluluk duyarız” şeklinde konuştu.  
 
        K.K.T.C. ve Azarbaycan kick boks milli takım kafilesi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ziyaretlerinin ardından Niğde İl Emniyet Müdürü Yusuf Albayrak’ın kendileri için Polisevinde verdikleri kahvaltıya geçtiler. Kahvaltıda bir araya gelen K.K.T.C Kick Boks Federasyonu As Başkanı Kürşat Dünki ve beraberindeki heyet Niğde de gördükleri ilgi alaka ve misafirperverlikten dolayı Emniyet Müdürü Yusuf Albayrak’a teşekkürlerini ifade etti. İl Emniyet Müdürü Yusuf Albayrak ise Türk polisi olarak her zaman spor ve sporcunun yanında olacaklarını belirterek sizleri ağırlamaktan büyük şeref duyacaklarını ifade ederek her fırsatta yavru vatan K.K.T.C. spor camiasına hizmet etmekten onur duyacaklarını söyledi. Kahvaltı sonrası K.K.T.C kafilesi İlimizden ayrıldı.
 
 







Editör: TE Bilişim