Türkiye Muay Thai Federasyonunun 31 ocak -3 şubat tarihleri arasında Konya ilinde düzenlediği iç Anadolu bölge muay thai şampiyonasına Kayra Spor Kulübü, Mevlana Spor kulübü, Dünya Spor Kulübü, Yiğit Spor Kulübü ve Gençlik Hizmetleri spor kulübü sporcuları katıldı.


18 kişiden oluşan Niğde Muay Thai Kafilesi toplamda 11 madalyayı ilimize kazandırdılar. Niğde ilini bölge şampiyonasında 11 Sporcu ile temsil eden Kayra Spor Kulübü toplamda 11 madalya aldığımız şampiyonada 10 madalya kazanarak başarısını ve profesyonelliğini tasdik ettirdi. Bu Büyük başarının mimarı Kayra Spor Kulübü Başkanı ve Muay Thai İc Anadolu Yürütme Kurulu üyesi olan Halil İbrahim Koçak “ Toplamda il olarak 11 madalya aldığımız şampiyonada on madalyayı Kayra Spor kulübü sporcularının alarak ilimize hediye etmesi bizim için büyük onurdur. Çünkü bu şampiyonada mücadele eden sporcularımız aynı zamanda maddi yetersizlik ile de mücadele etmişlerdir. Bu mücadeleler sonucunda 4 sporcum milli takım seçmesi niteliğinde olan Türkiye Şampiyonasına direk katılma hakkı elde etti. Milli takım seçmesine katılacak Gülay Koçak, Cüneyt Koçak, Abdullah Can Bulut ve Hatice Tuzaneyi kutlarım ve ilimize daha önce bizim kayra spor kulübü olarak yaşattığımız milli heyecanı tekrar yaşatmalarını bekliyoruz. Ayrıca şampiyonada dereceye giren diğer kayra spor kulübü sporcuları “ Erfan Hashemı, Sercan Öner, Fatma Ünsal, Elifnur Şahin , Kürşad Türkaslan ve Arif can Yamacı kutluyorum ve milli Takım seçmesinde gidecek 4 sporcumu tebrik ediyorum. Başarının mimarları arasında olan kulübümüz kıckboks antrenörü Enver Sedat Şahin Hocamıza ve Bizim Taksi durağına teşekkürü borç bilirim “ dedi.

Başarılarını GHSİM Harun Turhan ve Spor Şube Müdürü Bülent Özgüven’le paylaşan Kayra Spor Kulübü Başkanı Halil İbrahim Koçak ve Muay Thai sporcuları madalyalarını İl Müdürümüz Harun Turhan ve Niğde halkına armağan ettiklerini belirterek çalışmalarının son hızıyla devam ettiğini söyledi. GHSİM Harun Turhan Kayra Spor Kulübü Başkanı ve sporcularını başarılarından dolayı kutladı.

 

Editör: TE Bilişim