15 -21 Nisan 2013 tarihleri arasında İran’da yapılan Uluslar arası İşitme Engelliler Güreş Turnuvasında Milli güreşçimiz Kadir Kuş 3. Oldu.

 

İşitme Engelliler Güreş Milli takım antrenörü Niğde Güreş İl temsilcisi ve Antrenörü Yımaz Kurt yaptığı açıklamada Kadir Kuş’un İran’da yapılan Uluslar arası İşitme engelliler Turnuvanın ardından 15 Temmuz 2013 tarihinde Bulgaristan’ın Sofya şehrinde yapılacak olan İşitme Engelliler Olimpiyat oyunlarına hazırlandığını belirterek Kadir Kuş’un Ulusal başarılarının yanı sıra Uluslar arası düzeyde de başarılarının devam ettiğini ve destek verilmesi halinde daha büyük dereceler elde edeceği söyledi.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan 74 kğ. da Türkiye şampiyonu, 66 Kğ.da Dünya 2. ve İran’da yapılan Uluslar arası Turnuvada da 74 Kğ.da  3. olarak büyük bir başarıya imza atan Milli güreşçimiz Kadir Kuşu tebrik ederek Bulgaristan’da yapılacak olan Olimpiyat oyunlarında  kendisinden madalya beklediklerini ifade eden Turhan güreşçimize maddi manevi desteklerinin devam edeceğini söyledi.

 

Editör: TE Bilişim