Niğde Judo Takımı Ordu İlinde yapılan Türkiye Şampiyonasından Dört Madalya ile döndüler.

 

Türkiye Judo Federasyonu Başkanlığının 2011 yılı faaliyet programı gereği; 4–6 Şubat 2011 tarihleri arasında Ordu İlinde yapılan kız ve erkek Judo Ümitler Türkiye şampiyonasına antrenör Ali Özdemir nezaretinde yedi sporcu ile katıldı.

 

         Şampiyona hakkında bilgi veren Judo Antrenörü Ali Özdemir Ümitler Türkiye şampiyonasına çok iyi hazırlandıklarını çeşitli turnuva ve kamplara katılarak sporcularını tecrübelendirdiklerini ifade eden Özdemir Türkiye şampiyonasından altın ve bronz madalya kazandıklarını bir altın madalyalarının da hakem hatasına binaen ellerinden alındığını söyledi. Bundan sonraki hedeflerinin milli takıma sporcular vererek Niğde ve Ülkemizi önümüzdeki aylar yapılacak olan Avrupa ve Dünya şampiyonalarında en güzel şekilde temsil etmek olduğunu söyledi.

 

        Gençlik ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan Judo takımını şampiyona öncesi Demirkazık kamp eğitim merkezinde kampa alarak takımın kondisyonlarını arttırdıklarını belirterek madalya alan sporcuları başarılarından dolayı tebrik ederek bundan sonraki spor yaşantılarında Uluslar arası düzeyde madalya almalarını istedi.

 

MADALYA ALAN SPORCULAR

1-Kemal Koçer Türkiye Şampiyonu

2-Mücahit Songur Türkiye Üçüncüsü

3-Gülay Cırlar Türkiye beşincisi

4-Şükriye Aşgaroğlu Türkiye beşincisi

 

Editör: TE Bilişim