İstanbul  Niğde İli Hacıabdullah Kasabası Derneğinin düzenlediği Şehit Ömer Halisdemir futbol turnuvası devam ediyor. Niğde İli Hacıabdullah Kasabasının düzenlediği Şehit Ömer Halisdemir Futbol maçlarını izlemeye CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer de geldi.Niğde Dernekler Federasyonu Başkanı Tuğrul Urhan, Kurucu Başkan Mustafa Tokaç, Niğdeliler Derneği Başkanlığını yapmış olan Doğan Avcı, iş adamı Şenol Bengü, Hakkı Taştaşterin,  Hacıabdullah Kasabası Dernek Başkanı Murat  Temur ile Niğde  Dernekler Federasyonuna Bağlı Niğde Dernek Başkanları  ile  bir süre maçları izleyen CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer  daha sonra turnuvaya katılan sporcuları kutladı.

Üç ayrı sahada devam eden maçlara katılan sporcular ve teknik heyetle  sohbet eden  Ömer Fethi Gürer , Şehit Ömer Halisdemir’in  15 Temmuz darbe kalkışmasının kaderini çizen isimlerden olduğunu belirterek “Hemşehrimiz ile gurur duyuyoruz. Onun adına böyle bir şampiyona düzenleyen derneğimizi kutluyorum. Ülkemizde  her türlü teröre karşı bir ve bütün durmaya devam edeceğiz”dedi. Gürer,“Bu müsabakalar sonunda şampiyon olmak önemlidir ancak bu tür müsabakalarda yer almak ve sporu amatörce bir arada dostluk, dayanışma içinde sahiplenmek de bir o kadar önemlidir. Kayırlı’da şehidimizin anısı için düzenlenen şampiyonayla burada Şehidimiz Ömer Halisdemir adına düzenlenen şampiyona bizlerin bir arada bulunmasına dostluk ile sporu buluşturmaya da vesile oluyor. Müsabakalara katılımın çok olması ve bu arada birden çok sahada aynı anda müsabakalar  yapılacak kadar katılımlı  olması da ayrıca anlamlı. İstanbul’da Niğdelilerin dayanışması adına güzel bir tablodur.”dedi. Sporculara başarı diledi. Emeği geçenlere teşekkür etti.

 Niğde Dernekler Federasyon Başkanı Av. Tuğrul Urhan da  turnuvanın köy içi takımların arasında yapıldığını  Mart ayında federasyona üye 20 köy derneği arasında turnuva yapacaklarını söyledi.  Sosyal faaliyetlere önem verdiklerini ve köyler arası dayanışmayı geliştirdiklerini söyledi.
 

 
 
Editör: TE Bilişim