Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çocuk ve gençleri spora yönlendirebilmek, onlara spor dolu sağlıklı bir hayat sunabilmek için her yıl olduğu gibi bu yılda başlatılan İl Spor Merkezleri 22 branşta 4000 katılım ile 5 Şubat Spor Salonunda görkemli bir açılışla başladı
.


Açılış programına Vali yardımcısı Sayın Abdullah UÇGUN, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal KURT, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim YAŞAR, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet AKAYCAN, veliler ve sporcular katıldı.


Program Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun TURHAN’ın açılış konuşması ile başladı. Ayrıca bu yıl Engelli İl Spor Merkezlerini de açarak engelli vatandaşlarımızın da spor yaparak rehabilite olmaları için unutmadıklarını dile getirdi.


İl spor merkezleri Basketbol- Boks-Kick Boks-Muay-thai ve Teakwondo gösterileri ile devam etti.Satranç Müsabakalarında dereceye giren sporculara Vali Yardımcısı Sayın Abdullah UÇGUN tarafından ödüllendirildi. Antrenörlerin tanıtımı ile sporcular ve veliler bir araya gelerek il spor merkezleri hakkında bilgi aldılar.

            

http://www.borhaber.net/spor/il-spor-merkezleri-acildi-h17203.html

Posted by Bor Haber on 29 Haziran 2015 Pazartesi
Editör: TE Bilişim