Bor Belediye Spor bugün mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı büyük amatör ligi  play-of müsabakasında Niğde Polis Meslek Yüksek Okulu karşısında beraberlikle yetindi.
 
Cumartesi günü saat 13:00 'de Niğde 5 Şubat Stadyumunda Niğde Polis Meslek Yüksek Okulu ile Bor Belediye Spor Play Of elemeleri için karşılaştı. Bor Belediyesi maç için Niğde’ye otobüs tahsis etti. Yaklaşık 150 kadar Bor Belediye Spor taraftarı maçı maçı izledi.
 
Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen Bor Belediye Spor girdiği birçok gol pozisyonunu malesef cömertçe  harcadı, İlk yarıyı Niğde 5 Şubat Stadyumunu   adeta teslim alan rüzgara karşı oynayan Bor ekibi yüksek efor sarfederek hem rüzgar, hemde rakip engellerini aşarak net 3 gol pozisyonuna girdi, fakat bunları değerlendiremedi.
 
Niğde Polis Meslek Yüksek Okulu Futbol Takımı İlk yarı rüzgar avantajını iyi kullanamamasına rağmen birkaç gol pozisyonu buldu ancak değerlendiremedi.
 
İlk yarı golsüz tamamlanırken, maçın ikinci yarısına rüzgarıda arkasına alarak rüzgar gibi başlayan Bor Belediye Spor başlama düdüğünün  çalmasından 40 saniye sonra  Serkan SOLAK'ın ayağından beklediği gole kavuştu.
 
Bor Belediye Spor  rüzgarla beraber atak üstüne atak tazeliyordu ki 50. dakika da duran toptan  rakibinin golüne engel olamadı. Bor Belediye Spor ardarda düzenlediği ataklarda bir türlü arzuladığı gole ulaşamazken.  Maçın 70.dakikasında  yine bir duran toptan 2.golü kalesinde gördü.
 
Yediği 2.golün ardından Niğde Polis Meslek Yüksek Okulu karşısında  2-1 lik skorla geriye düşen Bor ekibi rakip kaleyi adeta ablukaya aldı. Sağlı sollu ataklarını tazeleyen ekip  85.dk  da Coşkun'un sol kanattan alıp götürdüğü topla  fileleri havalandırmasıyla maçı 2-2 lik beraberliğe taşımayı bildi.
 
Bor Belediye Spor’un favori gösterilmesine rağmen, Niğde Polis Meslek Yüksek Okulu Spor futbolcuları da maç sırasında centilmen ve mücadele azmini maçın sonuna kadar bırakmayan güzel bir oyun sergilediler.
 
Deplasmanda aldığı bu beraberliğe üzülen Bor Belediye Spor gözünü gelecek hafta 27 Şubat Pazar günü kendi sahası, kendi seyircisi önünde oynayacağı rövanş maçına dikmiş durumda.
 
Konuyla ilgili  açıklamalarda bulunan Kulüp başkanı Fikret DAŞ; “Takımın oyunundan ve mücadele anlayışından gayet memnun kaldığını,kaçan gollere tabiki üzüldüğünü,ama bunların futbolun içinde varolduğunu, maçın başından sonuna kadar üstün oynayan taraf olduklarını belirtirken, hedefimize kendi sahamızda ulaşacağımıza inancım tamdır dedi. Başkan ayrıca deplasmanda takımını yalnız bırakmayan Bor  seyircisine çok teşekkür ettiğini dile getirdi . 27 Şubattaki 2.maçta tribünlerin tamamen dolacağına inandığınıda sözlerine ekledi.
 
Maçın Sonunda üzücü bir olay yaşandı
 
Karşılaşmasın ikinci gölünün ofsayt olduğu gerekçesi ile maçın bitiminde bir Bor Belediye Spor taraftarının hakemlere sözlü sataşması sonucu Bor Belediye Spor Kulüp Başkanı Fikret Daş hakemlerden özür dilemek isterken, Hakem odasında bulunan görevli olmadığı belirtilen Abutder Varlıoğlu isimli bir şahsın Kulüp Başkanı Fikret Daş’a yönelik  sözlü hakaretleri kısa tartışmaya yol açtı, araya giren görevliler tarafından olay büyümeden taraflar sakinleştirildi.
 
İzinsiz Haber ve  Fotoğraflar Alınamaz...

Editör: TE Bilişim