Niğde İşitme Engelliler Atletizm Milli sporcuları, Gençlik Spor İl Müdürü Metin Kaplan ile birlikte Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı ziyaret ettiler. 

Gençlik Spor İl Müdürü Metin Kaplan; “16–17 Ekim 2010 tarihleri arasında Kayseri’de yapılan Türkiye Atletizm Şampiyonasına ilimiz Milli sporcuları Mahmut Kılıç, Samet Sağlam ve Hakan Yasin’le katıldık ve 6 madalya alarak ilimizi en iyi şekilde temsil ettik” dedi. 

Şampiyonada Mahmut Kılıç Gülle atma ve Disk atmada birinci gelerek Türkiye şampiyonu oldu ve 2 altın madalya, Samet Sağlam 400 metrede birinci, 200 metrede ikinci gelerek altın ve gümüş madalya, Hakan Yasin ise 1500 metrede ikinci 800 metrede de üçüncü gelerek gümüş ve bronz madalyanın sahibi olmuştu. 

Niğde İşitme Engelliler Atletizm Milli sporcusu Mahmut Kılıç, 2011 yılında Kayseri’de yapılacak Avrupa şampiyonası ve Estonya’da yapılacak Avrupa salon atletizm şampiyonasına hazırlandığını ve hazırlık kampının Niğde’de sürdürdüğünü söyledi. Kılıç;  2012 yılında Kanada’da Dünya şampiyonasına katılacağını bütün hedefinin 2013 yılında Atina’da yapılacak olan olimpiyat oyunlarında altın madalya almak olduğunu söyledi.  

Belediye Başkanı Akdoğan ise, şampiyonalardan madalyayla dönen sporcuları tebrik ederek, katılmayı düşündükleri şampiyona ve olimpiyat oyunlarında başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim