Büyük Bayanlar Güreş Milli Takım kampı Avrupa ve Dünya Şampiyonasına Hazırlanmak amacıyla 17 Ocak-06 Şubat 2013 tarihleri arasında Niğde Demirkazık Kamp Eğitim Merkezinde Teknik direktör Yılmaz Arslan nezaretinde kamp yapıyor.

 

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan bayan güreş milli takımını Demirkazık kamp eğitim merkezinde ziyaret ederek bayan güreş milli takım kampı hakkında bilgi aldı. İl Müdürü Harun Turhan bayan güreş takımının Demirkazık kamp eğitim merkezini tercih ettikleri için teşekkür edip bu tür organizasyonlarla milli takıma hizmet etmenin gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek 2013 yılında yapılacak olan Avrupa ve dünya şampiyonasında ayrıca Mersin’de yapılacak Akdeniz oyunlarında bayan güreş milli takımına başarılar diledi.

 

Kamp hakkında bilgi veren bayan güreş milli takımı teknik Direktörü Yılmaz ARSLAN Demirkazık kamp eğitim merkezine daha önceki yıllarda da geldiklerini ifade ederek 2013 yılı Avrupa şampiyonası ilk hazırlık kampını her türlü çalışma ortamının bulunduğu Demirkazık kamp eğitim merkezinde başladıklarını belirterek kampın çok faydalı geçtiğini belirtti.

 

 

 



Editör: TE Bilişim