Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Niğde Şubesi Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi.


Niğde Şubesi dernek bürosunda yapılan genel kurul tam bir kardeşlik havasında gerçekleşti. Divan Başkanlığı’nı İsmet Bekil’in yaptığı genel kurulda seçime tek liste ile giren Niğde Bölgesi Ulusal Yardımcı Hakemi Özer Velioğlu yeni başkan oldu.

Bayrağı önceki dönem başkanı olan Hakan Yılmaz’dan devralan Özer Velioğlu, Niğde’de hakem camiasına hizmetin bir sorumluluk olduğunu belirterek; “Bu sorumluluğu yüklenmekten büyük gurur duyuyorum. Bu bir ekip işidir, ekibimizle ve arkadaşlarımızla hep beraber Niğde’de sporun geliştirilmesi için çalışacağız” diye konuştu.

Yeni seçilen Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Niğde Şubesi Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Başkan Özer Velioğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Eser Eti, Faruk Polat, Yusuf Şahlıoğlu, Cem Bayram.

Denetleme Kurulu ise İHK Başkanı Muzaffer Güneş, Üyeler İsmet Bekil, Mehmet Sarp olarak seçilirken, Genel Merkez Delegesi Eser Eti olarak belirlendi.





 

Editör: TE Bilişim