Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Ensar Vakfı öncülüğünde kent meydanında 2. Abdülhamid'i anma programı düzenlendi. 


 Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Ensar Vakfı'nın ortaklaşa  düzenlediği II. Abdulhamid'i  anma programı saat :10:00 da Niğde Kent meydanında yapıldı



Anma programına Konya Büyük Şehir Belediyesi Mehter Takımı katıldı.Sembolik Abdulhamid'in at üzerinde bir kişi temsil etti. Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan, 2. Abdulhamid'i anlatan kısa bir konuşma yaptı. Öğrencilerin ve halkın mehter takımına büyük ilgisi vardı.Çevreden geçen vatandaşlar ise mehter takımını cep telefonlarıyla görüntülediler. Kültür Merkezinde düzenlenen tiyatro gösterisinde öğrencilere ve protokol üyelerine şerbet ikram edildi.


Anma Programına At Damga Vurdu

Abdulhamid'i at üzerinde sembol eden at sahibi atının huzursuz olmasından dolayı zor anlar yaşattı vatandaşlara ve basın mensuplarına kortej yürüyüşünde huzursuz olan at kaldırım üzerine çıktı vatandaşlar büyük bir korku yaşarken atı güçlükle sakinleştirdiler.

Program Niğde Kültür Merkezinde düzenlenen tiyatro gösterisi ile sona erdi.



Editör: TE Bilişim