Niğde Gençlik ve Spor kulübü Basketbol takımı oyuncusu Metin Bayhan, altyapı milli takımı ve Darüşşafaka Doğuş Basketbol Spor Kulübü antrenörü Tufan Sabah tarafından Darüşşafaka Doğuş takımına seçildi.

 

Konya da yapılan Küçük Erkekler basketbol bölge şampiyonasına il birincisi olarak katılan Niğde Gençlik ve Spor kulübü Basketbol takımı oyuncusu Metin Bayhan’ı turnuvada beğenip İstanbul’a davet eden antrenör Sabah, yaklaşık 40 kişinin katıldığı seçmelerde sporcu Metin Bayhan’ı kulübüne istemiştir. Konuyla ilgili olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basketbol antrenörü Aydın Çertel  “Sporcumun Türkiye’nin büyük basketbol kulüplerinden biri olan Darüşşafaka Doğuş ’a seçilmiş olması bir antrenör olarak beni gururlandırdı. Metin iyi bir basketbol eğitimi dışında okul eğitimini de burslu olarak Doğa Kolejinde alacak. Metin için yepyeni bir hayat başlıyor, umarım her şey onun için iyi gelişir ve onu çok daha iyi yerlerde görürüm. “ dedi.

 

 Haziran ayından itibaren Darüşşafaka Doğuş kulübü oyuncusu olacak Metin Bayhan, “ Böylesine büyük bir kulübe gideceğim için çok heyecanlıyım. Artık çok daha fazla çalışmam gerektiğinin farkındayım. İnşallahkendimi, ailemi ve şehrimi en iyi şekilde temsil ederim. Desteklerinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Harun TURHAN’a, Spor Şube Müdürümüz Bülent Özgüven’e ve emeklerinden dolayı hocam Aydın Çertel ’e çok teşekkür ediyorum.” dedi.



Editör: TE Bilişim