25-27 Nisan 2014 tarihleri arasında Niğde 5 Şubat Spor Salonunda Voleybol genç kızlar grup müsabakaları Hatay, Gaziantep, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Niğde takımlarının katılımı ile gerçekleşti.

 

Voleybol Federasyonu Gözlemcisi Taksin Akış Voleybol Grup Müsabakaları hakkında bilgi verdi. Hatay İskenderun Herekspor takımı ve Gaziantep Merinos Voleybol takımlarının bir üst tura çıktıklarını ve Türkiye Yarı finallerinde oynama hakkı elde ettiklerini belirterek Müsabakaları Niğde bölgesi Ulusal hakemlerinin yönettiği maçlarda hakemlerimizin ve spor takımlarının büyük performans sergilediğini söyledi.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan; Voleybol genç kızlar grup müsabakalarına katılan Hatay, Gaziantep, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Niğde takımlarına teşekkür ederken Gruptan çıkan Hatay İskenderun Herekspor takımı ve Gaziantep Merinos Voleybol takımlarının bir üst tura çıktıklarını ve Türkiye Yarı finallerinde oynama hakkı elde etmelerinden dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.



 

Editör: TE Bilişim