2016 yılında Niğde Belediyespor olarak mücadele ederken 2’nci lige çıkan ve Galatasaray’ın pilot takımı olarak TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Niğde Anadolu Fk 6 yıl aradan sonra 3’ncü lige düşmeyi başardı.

Niğde'de,  İşte Başkan, İşte Şampiyon Sloganları Niğde'de, İşte Başkan, İşte Şampiyon Sloganları

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Niğde Anadolu FK deplasmanda Bayburtspor'la karşılaştı. Karşılıklı bol gollü geçen maçta 4-3 mağlup olan Niğde Anadolu FK'nın 3. lige düşmesi kesinleşti. Niğde Anadolu FK 6 yıldır mücadele ettiği 2’nci lige veda ederken önümüzdeki sezon 3 ligde mücadele edecek. Galatasaray’ın pilot takımı Niğde Anadolu Fk 2. Lig Kırmızı grupta oynadığı 34 maçta  5 galibiyet, 7 beraberlik ve 22 mağlubiyet alırken rakip takımların kalesine 35 gol atarken kendi kalesinde 77 gol gördü.

GALATASARAY, NİĞDE ANADOLU FK'Yİ 8 MİLYON TL'YE ALMIŞTI

Altınordu, TFF 2. Lig'de yer alan hazırlayıcı takımı Niğde Anadolu FK'yı Galatasaraylı iş adamlarına satmıştı. İzmir ekibinin bu anlaşma ile kasasına 8 milyon TL koyacağı basında yer almıştı. Uzun yıllar Galatasaray altyapısında görev yapan Ceyhun Müderrisoğlu, Niğde Anadolu FK'nın yeni teknik direktörü olmuştu.

Editör: TE Bilişim