Niğde Belediyesporun başarılı oyuncularından Mustafa Taşkın ile kısa bir söyleşi yaptık, Taşkın çarpıcı acıklamalarda bulundu.


Niğde Belediyespor ve Niğde şehrine öncelikle hoş geldiniz.

Enes Can ; Takıma gelme sebebiniz nedir ?

Mustafa Taşkın:Aslında ilk başlarda bal ligini düşünmüyordum ama Niğde Belediyespordan teklif gelince araştırdım hedefini şampiyonluk olarak koymuş bir takım takımına inanmış bir taraftar oldugunu gördüm ve teklifi direk kabul ettim


Enes Can ; Adana Demirspor gibi büyük bir takımda oynayıp amatöre döndügünüzde zorlandınızmı peki ?

Mustafa Taşkın:Tabiki ilk başlarda ısınamamıştım ama Niğdeye gelince takımdaki abi kardeşlik havasını soluyunca hiç bir sorunum kalmadı .

Enes Can ; Peki Amatöre dönme kararınıza ailenizden karşı çıkanlar oldumu ?

Mustafa Taşkın:İlk başlarda babam karşı çıktı zaten ama sonra Niğdeyi Niğde taraftarını anlattım hedefleri anlattım ve oda kabul etti ve transferim gerçekleşti.

Enes Can ; Aksaray Maçı için neler söyleye bilirsiniz ?

Mustafa Taşkın: İlk Hedefimiz lig maçlarıydı ama derbi maçı oldugunu ögrenince hepimiz zaten abilerim kardeşlerim Niğdeli olarak çıktık maça ve gerekeni yaptıgımızı düşünüyorum galibiyet alarak.

Enes Can ; Büyük takımlarda yüksek ücretlere oynamak varken Niğdeyi seçmenizdeki sebeb nedir ?

Mustafa TAşkın:Benim için para degil bir şehrin hedefleri önemlidir şampiyonluk olarak koyulmuş bir hedef vardı ortada ve para konusunda hiç bir sıkıntı yaşamadık direk kabul ettim.

Enes Can ; Aksaray Maçından sonraki Niğde deki kutlamalar için ne söyleye bilirsiniz en son olarak ?

Mustafa Taşkın:O kadar büyük takımda oynadım ama Niğde taraftarı beni büyüledi üst liglerde yer alması gerekiyor bu takımın taraftarın yeri burası degil banka asya ligidir bunu kimse unutmasın ki 3 lig 2 lig de böyle taraftar yok derbi maçıydı doğru ama bi galibiyet için şehri yakan bir taraftar grubu ilk defa karşılaşıyorum.

Enes Can ; Bizim için vaktinizi ayırdıgınız için teşekür ederiz başarılarınızın devamını dileriz. Borhaber.net ailesi olarak.


Haber- Söyleşi :Enes Can Özmen Foto : Ahmet Uslu





Editör: TE Bilişim