Bor Belediyespor Kulüpler Başkanı Fikret Daş, Bor Belediyesinin Voleybol faaliyetleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.


Bor Belediyespor Futbol branşında Niğde Amatör ligde başarılı grafiğini  sürdürüyor. Bor Belediye Spor Başkanı Fikret Daş futbol bıranşının yanında 3 sezondur bayan  voleybol bıranşında da faaliyet gösterdiklerini ve başarılı sonuçlar aldıklarını belirtti.


Fikret Daş açıklamasında ; “2011/2012  Voleybol sezonunda Bor Belediyespor  olarak  futbolun yanında son 3  sezondur olduğu gibi  bayan voleyboluna da  büyük önem vermekteyiz,  Yıldız kızlarda faaliyete geçirdiğimiz ilk sezon ve  geçen sezon iki kere üst üste şampiyon olma başarısını gösteren ekibimiz  ilimizi yıldız kızlar kategorisinde gruplarda  temsil etme hakkını elde etmiştir. Yine  bu sezon Yıldız kız voleybol takımımız  12.11.2011 Tarihinde  başlayan yıldız kızlar voleybol liginde sırasıyla Faik Şahenk Spor Kulübünü ve Ömürpen ŞekerSpor Kulübü müsabakalarını set vermeden kazanmış hafta sonu oynanan  müsabakalarda da Kapalı Ceza evi Spor Kulübü ile Niğde Veteranlar Spor Kulübünü yine  set vermeden  kazanarak 4 maçını da alarak nağmağlup olarak liderliğe yerleşmiştir. dedi.

 

Bor Belediye Spor Başkanı Fikret Daş, Yıldız Kızlar Voleybol Takımının bu sezon oynadığı 4 maçı da set vermeden kazandığını 3 Aralık 2011 tarihinde saat : 12:00’da Niğde 75. Yıl Kapalı Spor Salonunda Elmalı Belediyespor takımı ile  karşılaşacaklarını belirti.

Konya ve Aksaray Büyük Bayanlar Takımı Bor’a gelecek.

Başkan Daş açıklamasının devamında “ Yıldız kızlarda 4  maçını da set dahi vermeden güçlü rakiplerini yenerek Şampiyonluğa emin adımlarla yürüyen  kızlarımızı   tebrik ediyorum, bizler kulup olarak çocuklarımıza  sahip çıkıyor ve onlara  güzel  bir  spor ortamı için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Çünkü bu çocuklar bizim çocuklarımız, bu noktada bizlerden desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız  Sayın Sıtkı ERAT’ a ve Meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Pek çok konuda güzel işlere imza atan belediyemiz sporunda çocuklar  ve gençler için  önemini bilerek hareket etmesi sporcularımız içinde güzel bir imkanın  ve ortamın oluşmasına  vesile olmaktadır. Bu  noktada başarılı antrenörümüz  Emrah ÇALGIN  hocamızın da  üstün gayretleri sonucunda her  kategoride hem takımlarımız kuruldu ve hemde bu takımlar son derece  başarılı  sonuçlara imza attılar ve  atmaktalar. Yıldız kızlarımızın  yanında genç bayan voleybol takımımızıda  geçen  sene  faaliyete  geçirdik ve ilk sezonlarında  il ikincisi olma  başarısını  gösterdiler bu sezon onlarında   müsabakaları başlamış olup  henüz tek maç yapmış ve grubumuzun güçlü takımı Ömürpen Şekerspor müsabakasını kazanmıştır. Önümüzdeki haftalarda genç kızlarımızın da müsabakaları devam edecektir.’dedi.

Takımlarımıza destek veren herkese teşekkürler

 Başkan Daş “ Bütün bunların yanında kulübümüz bu sene büyük bayanlar bölgesel liginde mücadele edecek olup, bu ekibimizinde çalışmaları, antremanları Emrah hocamız ile birlikte  devam etmektedir. Aralık ortasında  başlayacak olan maçlarımız Bor Spor Salonunda oynanacak olup, ilk kez katıldığımız büyük bayanlardaki  rakiplerimiz arasında arasında iki Konya takımı ve iki tane de  Aksaray takımı vardır. Zorlu olan bu ligde de   başarılı olma  arzusundayız. Bu noktada Borlu hemşerilerimizin desteklerini bekliyoruz. Tüm bunların yanında Kulüp olarak centilmence yarışma arzusunda olan, derslerinde  ve arkadaşlık ilişkilerinde başarılı, karakterli bireyler  ve sporcular yetişmesi  temel amacımızdır. Bu noktada sporcu velilerimizinde bize destek veriyor olması çocuklarını spora teşvik etmesi  son derece önemlidir. Kapımız bu noktada herkese tüm sporculara ve öğrencilere açıktır. Bundan sonra yapacağımız tüm maçlarımıza da   sporcu öğrencilerimizin  velilerini maçlara  davet  etme  arzusundayız. Hatta bu vesile  ile kendilerine buradan da  çağrı yapmış olmak  istiyor tüm sporseverlere  selam ve saygılarımı  sunuyorum… “ dedi.


Editör: TE Bilişim