Niğde’de spor üzerine faaliyet gösteren en gözde özel kuruluşlardan olan Etap Akademi Besyo hazırlık kurslarına devam ediyor.

Etap Akademi  Kurs Yöneticilerinden Miraç Kacur  yaptığı açıklamada; Niğde’de Etap Besyo Hazırlık Kursumuz devam ediyor. Kursumuzda  bay ve bayan kurs öğretmenlerimizin ile kursiyerlerimizi şuan Besyo sınavlarına hazırlıyoruz.  Etap Akademi de lise öğrenimini tamamlamış, öğretmen, Antrenör, Spor Yöneticiliği, Rekreasyon eğitimi almak, gelecekte sporu yönlendirmek isteyen kişilere yüksek standartta eğitim ve öğretim veriyoruz.” dedi.

Kurs yöneticisi Miraç Kacur açıklamasının devamında;  Spor eğitimini sadece Türkiye’de takip etmediklerini,  Avrupa’daki eğitim sistemini de yakından gözlemlediklerini  ve buradaki metotları inceleyerek  teorik ve saha çalışmalarında uyguladıklarını belirtti. 

ETAP BESYO TÜRKİYE’DE KENDİNİ İSPATLAMIŞ ÇOK BÜYÜK BİR AİLE
Miraç Kacur;  Niğde’nin her yerindeki öğrencilerimize bir ekip olarak hizmet veriyoruz. Ben,  Fatih Özbek, Büşra Duran ve Eda Şener gibi başarılı hocalarımla hizmet veriyoruz. Etap Akademi’yi tercih etmeleri öğrencilerin Üniversiteye girme sürecini önemli derecede etkileyecek ve bu süreyi kısaltacaktır. Başarıyı hedefleyen kazanmak isteyen bütün lise mezunu ve liseyi bitirecek arkadaşlarımı Etap Akademi Besyo Hazırlık Kursuna davet ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
 
NİĞDE BESYO HAZIRLIK KURSU İLETİŞİM BİLGİLERİ
İLETİŞİM;
FACEBOOK:NİĞDE ETAP B.E.S.Y.O HAZIRLIK KURSU
INSTAGRAM:etapb.e.sy.o
FATİH ÖZBEK:0544 304 35 17
MİRAÇ KACUR:0534 529 65 96
BÜŞRA DURAN:0535 062 00 39
EDA ŞENER:0543 209 84 36



 
Editör: TE Bilişim