Türkiye Tekerlekli Basketbol Federasyonu Bölgesel C grubunda mücadele eden temsilcimiz Niğde Bedensel Engelliler deplasmanda Konya Bedensel Engelliler ile karşılaştı.

Maça iyi başlayan temsilcimiz Barışözbaki,Ramazan Büyüksaraç ve Enver Özdemir ile hucumda etkili olmayı bildi maçın ilk yarısını temsilcimiz 34-29'luk skorla önde kapattı.

Haber: Enes Can Özmen

Niğde Bedensel Engelliler Spor Kulübü ikinci yarıyada hızlı başlayan ekip oldu.İyi savunma ve iyi hucum sergileyen temsilcimiz maçıda 61-51 kazanarak deplasmandan galibiyetle döndü.Maça damga vuran isimler ise Razaman Büyüksaraç,Barış Özbaki, Enver Özdemir hucumda iyi bir performans sergilediler. Bayram Eryılmaz ve oyuna sonradan giren Aydın Yıldırım savunmada çaldıkları toplarla birlikte maçın kazanılmasında büyük rol oynadılar.Ramazan Büyüksaraç attığı 32 sayı ile takımın en skorer ismi oldu.Enver Özdemir 14 sayı ve Barış Özbaki ise 10 sayı ile galibiyete kattı yapan isimler oldu.

Niğde Bedensel Engelliler Spor Kulübü hocası M.Akif Zeren : Bu galibiyeti öncelikle rahatsızlığından dolayı maçta forma giyemeyen Fuat abimize ve büyük Niğde taraftarlarına armağan ediyoruz.Biz hedefimiz doğrultusunda emin adımlarla mücadele etmeye devam ediyoruz.Zorlu Konya deplasmanından galibiyetle dönmek bizim için önemliydi sporcularımda maç öncesinde maçı kazanacağımızdan eminlerdi ve inanmışlardı.İnşallah sezon sonuda istediğimiz hedefe ulaşırız.Gelecek hafta oynayacağımız Adana Martı Engelliler takımı karşılaşmasına Niğdeli hemşerilerimizi davet ediyorum'dedi.

Niğde Bedensel Engelliler Spor Kulübü gelecek hafta evinde Adana Martı Engelliler takımını konuk edecek maç 20.12.2015 tarihinde Saat:14:00'da Niğde 5 Şubat Kapalı Spor Salonunda oynanacaktır.
Editör: TE Bilişim