Niğde Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü Engellilere Yönelik Düzenlenen “Engellere Takılma Kulübe Takıl” projesi kapsamında çalışmalara katılan engelli bireylerin motivasyonunu artırmak ve teşvik etmek amacıyla “Teşekkür belgesi ve Madalya “ile  ödüllendirildi.

 

 

Engelli vatandaşların sosyal, fiziksel ve psikolojik durumunun iyileştirilmesi amacıyla  yapılan sportif aktiviteleri  onlar için ulaşılabilir olması alanında etkin çalışmalar yapan İl Müdürlüğümüz bünyesinde Engeller Takılma Kulübe Takıl  projesini yürüten ekip 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde onları yalnız bırakmadı.

 

İl Müdürümüz Harun TURHAN; Mücadele ve azmin her insanda olması gerektiğini engellilere yönelik projelerin yürütüldüğünü, yeni dönemde de bu çalışmaları devam ettirmeyi arzuladıklarını belirtti.  Engelli bireyleri gösterdikleri mücadeleden dolayı “ Teşekkür Belgesi ve Madalya “  kutladı.

 

Proje ekibi ve sportif aktiviteler katılan tüm engelli arkadaşlarımız, öğretmenlerimiz hep birlikte İl Müdürlüğümüz   proje ekibi  tarafından yapılan tatlı ikramı ile “Dünya Engelliler Gününü” kutladılar.



Editör: TE Bilişim