Niğde Bedensel Engelli Masa Tenisciler,  Niğde’ye iki madalya ile döndüler.
 
2010–2011 yılı, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Faaliyet Planında yer alan ve 08 Ekim - 10 Ekim tarihleri arasında, Aksaray’da yapılan Türkiye Bedensel Engelliler Masa Tenisi Şampiyonasından Niğdeli bedensel engelli masa tenisi oyuncuları iki madalya ile döndü.
 
Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü adına yarışan Tuncay BOZKURT çiftlerde Türkiye üçüncüsü olarak, Niğde Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü adına yarışan Tuba ÇALIŞKAN klasında Türkiye dördüncüsü olarak Niğde’ye madalya ile döndü. Niğde Bedensel Engelliler Spor Kulübü adına yarışan Aydın YILDIRIM ise klasında Türkiye Beşincisi oldu. Toplamda müsabakalara erkeklerde 59, bayanlarda 15 sporcu katıldı. Erkek sporcular 17 farklı ilden, bayan sporcular ise 6 farklı ilden müsabakaya katıldı. Erkeklerde 40 sporcu ayakta yarışırken, 19 sporcu tekerlekli sandalyede mücadele etti. Bayanlarda ise toplamda 15 sporcu mücadele etti. Niğde Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mimar Nadir Nadi TANRIKULU dereceye giren oyucuları tebrik ederek, “bundan sonra takım sporları yanında, bireysel sporlara daha da önem verileceğini vurguladı.
 
Okçuluk, atıcılık, halter ve bilek güreşi gibi branşlarda da engelli sporcularımızın mücadele etmesi sağlanacaktır” dedi. Ayrıca Gençlik ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan şampiyonadan sporcuları kabul etti ve dereceye giren sporcuları tek tek tebrik ederek başarılarının devamını diledi, ilimizin böyle güzel başarılara ihtiyacı var sizler ilkleri yapıyorsunuz, devamı için örnek olacaksınız dedi.

 
Editör: TE Bilişim