Niğde Valisi Âlim Barut Muay Thai (Tayland Boksu) Dünya Şampiyonasında Ülkemizi temsil ederek Dünya 3.sü ve Türkiye Wushu Şampiyonasından iki altın, bir gümüş madalya alan sporcuları makamında kabul etti.

 

 

Valilik ziyaretine Gençlik Spor İl Müdürü Harun Turhan ile İstanbul’da düzenlenen Dünya Muay Thai Şampiyonasında Ülkemizi başarı ile temsil ederek Dünya 3.sü olan Cüneyt Koçak ve Antrenörü Halil lİbrahim Koçak ile Türkiye Wushu Federasyonu  tarafından Antalya’da gerçekleştirilen Wushu Şampiyonasından başarı ile dönen sporcular 75 kg. Büyük Bayanlar Türkiye 1.si Hatice Kalencik, +90 kg. Genç Erkekler Türkiye 1.si Doğan Gümüş, 45 kg. Yıldız Bayanlar Türkiye 3.sü Sümeyra Sabırlar  ve Antrenörü Ali Özkan katıldı.

 

 

24 Şubat 3 Mart tarihleri arasında Antalya’nın Alanya İlçesinde gerçekleşen Türkiye Şampiyonasında şampiyon olduktan sonra İstanbul’da düzenlenen 43 Ülkeden 600 sporcunun katılımı ile gerçekleşen ve Muay Thai Şampiyonasında Dünya 3.sü olarak büyük başarı elde eden Cüneyt Koçak ile 44 İlden 839 sporcunun katılımı ile gerçekleşen Türkiye Wushu Şampiyonasında  büyük başarı elde eden kilolarında Türkiye 1.leri Hatice Kalencik, Doğan Gümüş ile Türkiye 3.sü Sümeyra Sabırlar’ı Makamında kabul eden Vali Alim Barut sporculara Dünya ve Türkiye’de almış oldukları derecelerden dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.










Editör: TE Bilişim