22 – 30 Ağustos 2015 tarihleri arasında Romanya’da yapılacak olan Kayak (Summer Biathlon) Dünya Şampiyonası’na Niğde ilimizden bir antrenör ve bir sporcu olmak üzere 2 kişi katılıyor.

Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kayak antrenörü M. Mustafa İLÇİN ve Niğdeli kayakçılarımızdan Ahmet ÜSTÜNTAŞ ilimizi ve ülkemizi bu önemli müsabakada temsil edeceklerdir. Aynı şekilde Dünya Şampiyonası öncesinde Sırbistan’da yapılacak olan Balkan Şampiyonası’na da katılacaklardır. Antrenörümüz ve sporcumuz önce 04 – 10 Ağustos 2015 tarihleri arasında Sırbistan’da yapılacak olan Balkan Şampiyonası’nda, daha sonra da 22 – 31 Ağustos 2015 tarihleri arasında da Romanya’da yapılacak olan Dünya Şampiyonası’nda ilimizi ve ülkemizi temsil edeceklerdir.

GHSİM antrenörümüz M. Mustafa İLÇİN bunun kendileri ve ilimiz adına gurur verici olduğunu, bu başarıların devamı için daha çok çalışacaklarını söyledi. Ayrıca bu yolda kendilerini yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürümüz Harun TURHAN ve Spor Şube Müdürümüz Bülent ÖZGÜVEN ‘e teşekkür ettiklerini ifade etti.

Editör: TE Bilişim