Dünya Güreş şampiyonasında dünya üçüncüsü olan Niğde Üniversitesi Öğrencisi  Emrah Kuş, Rektör Prof. Dr. Adnan Görür’ü makamında ziyaret etti.


Geçtiğimiz günlerde Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de yapılan Dünya Güreş Şampiyonası'nda, grekoromen stil 74 kiloda dünya üçüncüsü olan Niğde Üniversitesi  Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi Emrah Kuş, ziyareti sırasında Rektör Prof. Dr. Adnan Görür’e şampiyona ile ilgili bilgiler verdi.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Berkan Alpay’ın da katıldığı görüşmede Emrah Kuş, Rektör  Prof. Dr. Adnan Görür’e geleceğe yönelik hedeflerinden bahsederek yaptığı çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

Dünya Güreş Şampiyonasında dünya üçüncülüğünü elden eden Emrah Kuş’un, ülkemizi, şehrimizi ve Niğde Üniversitesini başarıyla temsil ettiğini belirten Rektör  Prof. Dr. Adnan Görür, Emrah Kuş’u elde ettiği başarıdan dolayı kutladı. Emrah Kuş’a ve bu başarının elde edilmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Adnan Görür, “Bizler yönetici ve öğretim elemanı olarak öğrencilerimize her konuda destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Öğrencilerimizin gerek bu tür spor müsabakalarında, gerek kültür-sanat faaliyetlerinde, gerekse bilimsel etkinliklerde ortaya koydukları her türlü çalışma bizler için büyük önem taşımaktadır. Bu tür çalışmalar üretkenliğin göstergesidir. Öğrencilerimizi bu doğrultuda elimizden geldiğince motive edip destekleyerek onları çalışmaya, üretmeye ve başarılı olmaya teşvik ediyoruz. Tabi ki, öğrencilerimizin elde ettiği bu tür başarılar da bizi son derece mutlu edip gururlandırıyor” diye konuştu.

Ziyaret, Rektör  Prof. Dr. Adnan Görür’ün şampiyon Emrah Kuş’a altın takıp hediye takdim etmesi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.


Editör: TE Bilişim