Niğde bir  organizasyona daha ev sahipliği yapıyor. 2015-2016 Öğretim yılında Türkiye genelinde okul sporlarına dahil edilen dart branşında her  il kendi ilinde liseler ve orta okullar arası dart şampiyonası düzenleyerek birinci olan okullar grub eleme müsabakalarına katılmayı elde ettiler.

 Niğde, Adıyaman, Bilecek ve Tokat illerinde 02-06 Mayıs arasında yapılacak olan grup müsabakalarında yıldızlar kız, erkek ve gençler kız, erkek olarak ilk dörde giren takımlar Isparta’da yapılacak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanacaklar.

Dart grup müsabakaları ilimizde  Adana, Adıyaman, Aksaray, Ankara, Bilecik, Isparta, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Mersin, Nevşehir, Afyonkarahisar, Denizli, Eskişehir, Osmaniye, Çankırı ve Zonguldak illerinden gelen 65 takımın katılımıyla yapılacak.

İlimizde yapılacak bu büyük organizasyon Gençler teknik toplantısı 02 Mayıs 2016 Müsabakalar 03-04 Mayıs 2016 tarihlerinde ve Yıldızlar teknik toplantı 04 Mayıs 2016 Müsabakalar ise 05-06 Mayıs 2016 tarihlerinde 5 Şubat Spor Salonunda yapılacak.  

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun TURHAN Müsabakalara katılacak olan tüm takımlara başarılar diledi.

 

Editör: TE Bilişim