İlimiz spor kulüplerinden Kayra Spor Kulübü sporcusu muay thai ( Thai Boks) branşında ilk milli sporcusu olan Cüneyt Koçak İsviçre’nin Baden şehrinde düzenlenecek olan muay thai şampiyonasına katılacak.

 

Dünyaca ünlü Muay Thai (Thai boks ) sporcularının ringe çıkacağı organizasyon eylül ayında gerçekleşecek. Bu organizasyon hakkında Cüneyt Koçak “ Öncelikle bu organizasyonda amacım şampiyon olmak ve ay yıldızlı bayrağı Avrupa’nın merkezi konumunda olan Baden de dalgalandırmak istiyorum. Benim bu organizasyonda ringe çıkmamı sağlayan Muay Thai Federasyonu İçanadolu Teknik Kurul üyesi ve Antrenörüm olan Sayın Halil İbrahim Koçak Hocam’a, Niğde Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Harun Turhan’a ve organizasyona beni öneren Jui Jitsu Federasyonu Genel Sekreteri Sayın Bekir Kaya Hocam’a teşekkür ederim “ dedi.


İlimiz Spor Kulüplerinden Kayra Spor Kulübü Antrenörü ve Başkanı olan Halil İbrahim Koçak konu hakkında “ Öncelikle sporcumuz Cüneyt Koçak’ı bu şampiyonada olması gerektiği konusunda Baden de gerçekleşecek organizasyon Sahibine öneren Bekir Kaya Hocamıza teşekkür ederim. Sporcum İsviçre’nin merkezinde ay yıldızlı bayrağı dalgalandıracağına inanıyorum. Çalışmalarımız profesyonel anlamda müsabaka tarihinden bir hafta öncesine kadar devam edecek ve son hafta sporcumuz badene giderek müsabaka öncesi son antrenmanları İsviçre’de yapacak. Tüm Niğde Halkından dualarını ve sporcumuza desteklerini bekliyoruz. Bu konu hakkında bizimle irtibat kurmak isteyenler “ 0543 715 92 71 “ numaralı telefondan ulaşabilirler. “ dedi

Editör: TE Bilişim