Pazar günü  Bor’da oynanacak Bor Belediye Spor - Tarsus Belediye  Spor Üçüncü Liğ  Voleybol liği maçı öncesi Bor Belediye Spor takımına Bor  Cumhuriyet Halk partisi Bor ilçe örgütünden destek geldi.

 

Bor Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur Yönetim Kurulu üyeleri Hüseyin yalçın, Ekrem Soylu, Erdal Gevrekçi ile Bor Belediye Spor’u ziyaret etti. Bor Belediye Spor Başkanı Fikret Taş, Antrenör Emrah Çalgın ve  Tahsin Ünaldı ile sporculara başarı dileyen CHP Bor İlçe örgütü  yenilmezlik ile Pazar günü maça giden iki takımdan Bor Belediye Spor’unda bu maçı da kazanmasını temenni ettiklerini söylediler. Bor CHP İlçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur ilçede Ömürpen Şeker Spor ve Bor Belediye Sporun voleybol sporuna renk ve yeni bir heyecan kattığına dikkat çekti.   Hem sağlık bir yaşam,  hem  sosyal bir etkinlik olarak sporun  önem kazandığına vurgu yaptı. Bor takımlarına her zaman destek verdiklerini ve bu desteğe devam edeceklerini belirtti. Bor’da  sportif faaliyetlerde elde edilen başarıların önemli olduğuna değinen Başkan Hacı Mustafa Çopur Pazar günü oynanacak maça halkımızın gereken ilgiyi göstereceğine ve tribünlerin dolacağına inandığını belirtip Bor Belediye Sporun sahadan galibiyet ile ayrılacağına inanıyoruz”dedi.

 

 Yöneticilere, sporculara başarı dileklerini ifade eden CHP heyeti   daha sonra  beraberinde getirdikleri baklavaları ikram ettiler.

 

Bor Belediye Spor Başkanı Fikret Taş  antrenör  Emrah Çalgın ve sporcular  ziyaretten memnunluk duyduklarını Pazar günü oynanacak maç içinde bir moral katkısı sağladığını belirterek  heyete teşekkür ettiler.. 

 

Editör: TE Bilişim