Çamardı öğretmenleri Eğitim-Öğretimdeki başarısını sosyal faaliyetlerde de sürdürüyor. Niğde il genelinde gerçekleştirilen Öğretmenler arası FUTSAL (SALON FUTBOLU) turnuvası yapıldı.

 

  Çamardı’yı temsilen turnuvaya katılan BURÇ-YELATAN takımı 14  takımın katıldığı ve son derece çekişmeli maçlara sahne olan turnuvada nağmağlup olarak şampiyon olmuş ve Çamardı’nın adını Niğde’ye bir kez daha duyurmuştur. Akşam saatlerinde Niğde 5 Şubat Kapalı spor salonunda oynanan maçlar yoğun ilgi gördü. İzleyenler heyecan dolu dakikalar yaşadılar.

 

Burç-Yelatan takımı adına görüş bildiren Burç İlkokulu Öğretmeni Erkan EROĞLU turnuvaya katılma amaçlarının öğretmenler arasında birlik, beraberlik ve dayanışmanın artması olduğunu vurgularken; çok eğlendiklerini iyi zaman geçirdiklerini söyleyerek, Şampiyon olmalarının da kendilerini son derece mutlu ettiğini belirtti. Turnuva Organizatörü Çetin Bey ise Çamardı’dan kalkıp Niğde’ye kadar gelen Burç-Yelatan takımına emek ve zahmetlerinden ötürü teşekkür ederek turnuvayı Şampiyon olarak bitiren Burç-Yelatan takımına Şampiyonluk kupasını takdim etti. Yelatan İlkokulu Öğretmeni Veli Karadeniz ise turnuvaya katılan tüm takımlara ve özellikle takım arkadaşlarına oynadıkları oyundan dolayı teşekkür ettiğini, böyle etkinliklerde her zaman yer almak istediklerini söyleyerek kupayı teslim aldı, ve sevincini takım arkadaşlarıyla paylaştı.










Editör: TE Bilişim